S dolaskom proljeća uskačemo u kratko, slatko i oskudnije... Pokazujemo noge, ramena, dekoltee i stopalca, u omiljenim haljinama, sandalama, kratkim hlačicama... A kako bismo bile spremne za pokazivanje suncu, nerijetko, posebno ako smo jako u žurbi, predajemo se u stručne ruke koje će naše nokte, kožu, noge... pripremiti za poglede

josipa beauty and pro

Salon koji objedinjuje apsolutno sve što vam treba – i manikuru i pedikuru i razne vrste depilacija i njegu kože, a usto je preslatko uređen – jest salon Josipa Beauty & Pro, u Zagrebu, u kojem ćete se osjećati poput kraljice. Ne znamo za vas, ali nama je, kada bilo koji dio svoga tijela dajemo "na uređivanje" u profesionalnom salonu ljepote, jako važno kome ga dajemo. Sve mora biti besprijekorno čisto, uredno, kvalitetno i ugodno. Dakako, važno je da je prostor naših beauty rituala u skladu s našim ukusom kako bismo se osjećale što bolje i prepustile istinskim trenucima uživanja, koje je tako vrijedno u ovom brzom tempu života.

josipa beauty and pro

josipa beauty and pro

josipa beauty and pro

Preslatko uređen salon koji objedinjuje sve na jednom mjestu – manikuru, pedikuru, različite vrste depilacija, masaža i njege kože, uz vrhunske preparate, jest zagrebački salon Josipa Beauty & Pro. Praktičan, s preljubaznim osobljem i stajliš interijerom, ovo je salon u koji ćete rado doći na istinsko žensko druženje i po savršenu uslugu.

josipa beauty and pro

josipa beauty and pro

josipa beauty and pro

Salon Josipa Beauty & Pro vodi Josipa Nenadić, beauty stručnjakinja koja iza sebe već ima 17 uspješnih godina rada u struci, s nizom diploma, certifikata i položenih stručnih seminara. Josipa je lincencirani majstor pedikure i manikure, koja je prošla najbolje edukacije u struci, a trendove manikure, pedikure i ljepote općenito redovito prati na međunarodnim sajmovima u inozemstvu.

josipa beauty and pro

josipa beauty and pro

josipa beauty and pro

Prvih nekoliko godina salon je funkcionirao kao salon za pedikuru i manikuru, a sada se proširio na kompletnu uslugu njege lica i tijela. Brendovi s kojima radi Josipina ekipa u salonu su pomno odabrani – Sothys Paris, Shellac, Gehwol, Adam&Eve, LCN lakovi za nokte... Stoga, ako želite isprobati nove trendove na noktima, a posebno prekrasan nail art koji rade odlično, ili vam jednostavno treba bilo kakav beauty tretman u super salonu u kojem će vam se maksimalno posvetiti, nemojte reći da vam nismo rekli – adresa je Horvaćanska 31c.

josipa beauty and pro

Josipa Nenadić, vlasnica salona Josipa Beauty & Pro 

josipa beauty and pro

Pratite na:

Josipa Beauty & Pro Facebook
Josipa Beauty & Pro Instagram

josipa beauty and pro

Horvaćanska cesta 31c, Knežija, Zagreb
Mob: +385-98-184-1756

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.