"Ponoćno plava jedina je boja koja se može natjecati s crnom." - krilatica je kojom se vodila slavna kuća Dior prilikom osmišljavanja i realizacije svoje očaravajuće jesenske make-up kolekcije "Blue Tie"

dior blue tie, make up jesen 2011

Diorova kolekcija make-upa za jesen 2011., nazvana „Blue Tie", predstavlja hommage nijansi jedinstvene ljepote i elegancije - ponoćno plavoj, jedinoj boji koja se svojom tajanstvenošću može natjecati s crnom.

Glavne zvijezde kolekcije su palete sjenila za oči u intenzivnim tonovima plave, u svjetlijoj i tamnijoj verziji, pakirani u luksuzne kutijice, dizajnirane poput raskošnih kutijica za nakit. Diorova paleta sjenila idealna je za smokey eyes efekt u nijansama plave, srebrne i sive. U kombinacijama Diorovih boja, vaše će oči zasjati novim sjajem u igri svjetla i sjene - odaberite sjenilo od 3 ili 4 nijanse koje vam više odgovara - Smoky Black i Smoky Navy.

dior blue tie

Što se tiče rumenila, ona ove godine dolaze u limitiranoj ediciji u nijansama: Dior Blush  - Vintage Pink (839) i Pink in Love (889). Lakovi za nokte, pak, koji će savršeno ići uz tamno plavi smokey na očima jesu lakovi nijanse Tuxedo (908) i Blue Denim (607).

Za usne, tu su Rouge Dior i Rouge Serum Crystal Shade. Rouge Dior dolazi u nijansama: 314 Angélique Beige, 428 Pisanelle Pink, 651 Tourbillion Pink i 741 Allegro Pink, dok se nježni sjaj Serum Crystala nalazi u nijansama: 215 Primrose Crystal, 455 Tea Rose Crystal, 645 Sweet Pink Crystal i 675 Passionate Pink Crystal.

dior blue tie
Cijena: Dior Extreme Wear Nail Lacquer - 168 kn; Cijena: Dior Blue Tie Evening Smoky Eyes&Nude Lips Palette - 525 kn; Cijena: Dior 3 Couleurs Ready to Wear Smoky Eyes Palette - 315 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.