Novexpert donosi istinsku francusku strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože. Njegovi znanstvenici dolaze iz različitih stručnih područja, kao što su biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te razvijaju vrhunske proizvode za njegu, beskompromisne kvalitete. Brend je stvorio Cyrille Telinge sa svojim timom u kojemu su liječnici specijalizirani za problem starenja kože, a na tržište je lansiran 2008. u Francuskoj. Novexpert teži pomirenju napretka i sigurnosti, kao i vrhunskoj učinkovitosti te visokoj toleranciji 

novexpert booster serum vitamin c

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, kozmetički brend Novexpert, predstavio je i hrvatskom tržištu svoju najuzbudljiviju beauty avanturu - Booster serum s vitaminom C. Taj revolucionarni proizvod čini ljepotu dostupnom sa svega nekoliko kapi na dan te oduševljava poklonike vrhunskih prirodnih sastojaka prisutnih u svakom detalju ovog ekskluzivnog proizvoda.

novexpert booster serum vitamin c

novexpert booster serum vitamin c

Vitaminsko osvježenje za kožu koje kombinira francuski i japanski vitamin C predstavljeno je na događanju Novexpert Boost Day u kući arhitekture ORIS, u Zagrebu. U samo jednoj bočici Booster seruma s vitaminom C nalazi se čak 25 % vitamina C. Ta nevjerojatno visoka koncentracija vitamina C, zahvaljujući patentima kuće Novexpert, zadržava stabilnost i nekoliko mjeseci nakon otvaranja. Booster serum s vitaminom C na taj način dugotrajno hrani kožu, vraća joj sjaj i ima superioran anti-age učinak jer djeluje na sintezu kolagena. Način izrade i djelovanja hvaljenog Booster seruma s vitaminom C predstavio je idejni začetnik Novexperta i njegov glavni vizionar, Cyrille Telinge.

novexpert booster serum vitamin c

Judita Franković i Cyrille Telinge

„Novexpert postavlja nove granice i trendove jer su naši kozmetički proizvodi bez ijednog dodanog kemijskog sastojka. Booster serum s vitaminom C je revolucionaran proizvod u čijem smo sastavu posebnim patentima uspjeli sačuvati čak 25 % vitamina C koji je iznimno osjetljiv na vanjske utjecaje. Vitamin C trebao bi biti temelj svakodnevne njege kože jer joj vraća ljepotu i iznutra i izvana. Francuska ljepota uz Booster serum s vitaminom C sada dobiva potpuno novo značenje, novu blistavost i dubinu.", izjavio je Cyrille Tellinge, predstavljajući francusku kozmetičku kuću Novexpert i njezin novitet. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.