Glamurozne holivudske dive i dandiji iz doba jazza 20-tih godina prošlog stoljeća, inspirirali su jesensku dekorativnu liniju s potpisom Dior. Uz senzualne boje i luksuzne teksture, jesen će biti itekako šik

dior look jesenNova linija dekorativne kozmetike Christiana Diora vodi nas u burne dvadesete godine prošlog stoljeća kada su žene smjelo počele nositi make-up danju i noću, naglašavajući svoje lice najglamuroznijim bojama i teksturama.

Uz bob frizuru i haljine izrađene od slapova šljokica, neizbježne su bile smokey eyes, besprijekoran ten te usne i lak za nokte u identičnoj nijansi. Upravo tako Dior vidi ženu u nadolazećoj sezoni.

Kako bi dostigao taj istovremeno elegantan i šik look, Dior donosi proizvode koji prije svega prizivaju glamur svjetlucavim teksturama i zavodljivim bojama. U paleti prvenstveno dominiraju nijanse ljubičaste, koja je ujedno i povijesna boja ove modne kuće.

Nakon što ju je Mitzah Bricard, kozmopolitska muza Christiana Diora, "dovela" u već tada renomirano modno ime, ljubičasta je do danas ostala prepoznatljivi potpis gotovo svih kampanja i mnogobrojnih Diorovih revija.

Bez nje ne može niti veliki Galliano čija je kolekcija modnih dodataka za proljeće/ljeto 2008. inspirirala i najveću zvijezdu nove dekorativne linije, Jazzclub lakiranu torbicu u kojoj se nalazi šest nijansi sjenila.

Ukrašena srebrnom kopčom i kristalićima izgleda poput ukrasa koji bi se savršeno uklopio ne samo u vašu kupaonicu, već i na stol uz šampanjac u najpomodnijem klubu.

Bogata dekorativna linija nudi veliki izbor boja mono sjenila, te već poznate Dior palete od pet sjenila različitih tekstura. Sjajila u blijedo-ružičastim nijansama i intenzivnijim bojama crnog vina, usne čine punima i izrazito senzualnima.

Ako je suditi po Dioru, čeka nas uzbudljiva i blještava jesen.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.