Sinoć je u predivnom ambijentu hotela Westin Zagreb, na 17. katu s pogledom na Zagreb i uz zalazak sunca, predstavljen novi miris YSL Beauté za žene, Mon Paris. Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, i s mirisom Mon Paris sve je drugačije. S novim senzualnim mirisom, YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom. Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući

ysl mon paris

Miris Mon Paris stvara novu prozračnu harmoniju uvodeći odvažan i nadasve opojan bijeli chypre koji odgovara modernom viđenju ljubavi - rezultat je ultramoderan i sasvim originalan chypre, djelo tri vrhunska tvorca parfema. Dva nova akorda tvore upečatljiv bijeli cvjetno-voćni chypre akord.

ysl mon paris

Cvijet datulje od davnih je vremena predmet obožavanja i strahopoštovanja zbog svojih očaravajućih karakteristika i hipnotičkih svojstva. Donje note krasi jasna bjelina koja ostavlja dugotrajan i intrigantan mirisni trag zahvaljujući čak dvjema različitim vrstama pačulija koje se izvrsno nadopunjavaju.

Parfemska bočica Mon Paris, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Dizajnerica parfemskih bočica nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

Cijena

EDP 30 ml: 431 kn
EDP 50 ml: 662 kn
EDP 100 ml: 862 kn

ysl mon paris

Ivana Petković Čevra, PR menadžerica za L'Oreal Luxe

ysl mon paris

Bruno Šimleša i Judita Franković

ysl mon paris

Isabella Rakonić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.