Prekrasne zlatne clutch torbice presvučene čipkom kriju u sebi čudesne beauty divote. Riječ je o posebnim make-up kompletima Pupa Clutch Mania, kompletima koji sadrže sve što vam je potrebno za zavodljiv, glamurozan i fatalan make-up

pupa clutch mania 

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju Pupa Clutch Mania komplet, zlatni make-up set presvučen čipkom i okupan ultimativnim glamurom, koji sadrži sve što vam je potrebno za kompletan make-up, su:

KAROLINA RAJTER ANTIć, OSIJEK

NEVENKA KUTEROVAC, KARLOVAC

LJILJANA STANIć, ZAGREB

NIKOLINA KRAMARIć, SISAK

LORNA ZIMOLO, PULA

Pupa Clutch Mania komplet prekrasna je zlatna clutch torbica presvučena čipkom sa zlatnim Pupa logom na zatvaraču. Ovaj raskošan i glamurozan make-up set sadrži sve što vam je potrebno za kompletno šminkanje, a nijanse i teksture naprosto će vas oduševiti. U Pupa Clutch Mania torbici dobivate - rumenilo, olovku za oči, 3 kompaktna sjenila s glitterom, 3 obična kompaktna sjenila, jedan aplikator i čak 11 prekrasnih sjajila. Uživajte u posebnom ritualu šminkanja i šepurite se ovim posebnim izdanjem Pupa make-upa. Osim u zlatnoj verziji koju vam darujemo, Pupa Clutch Mania dostupna je i u srebrnoj verziji.

pupa milano

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.