LOB - ili long bob - dugi bob - je jedna od najzahvalnijih i najpopularnijih frizura koje je lako održavati i paše gotovo svakom obliku lica. Da vidimo kako ga sve možemo šišati i koje sve verzije postoje

lob 2018

Dugi bob može biti ošišan ravno ili u obliku slova A na leđima, tj. tako da su krajevi uz lice blago duži od ostatka kose. Ako je vaša kosa duga, ali tanka, volumen će joj dati slojevito šišanje. Kako biste postigli volumen svakako je ošišajte na blage slojeve koji će je dodatno podići u korijenu.

lob 2018

Kada sušite kosu kod kuće uvijek je sušite "naopako", tako da zabacite glavu prema dolje i tako ćete dobiti bogatiji volumen i messy izgled. Dužine i vrhove obrađujete, oblikujete i stilizirate po želji - peglom, četkom, figarom... Ako imate ovalno lice, savršeno će vam pristajati šiške uz dugački bob.

lob 2018

lob 2018

Lob možete nositi kovrčavo, valovito, messy, ravno, s razdijeljkom na stranu ili po sredini. Ako nosite lob s razdijeljkom na stranu, a želite otvoriti svoje lice, svakako stavite jednu stranu iza uha. Na vama je da izaberete opciju koja se najbolje uklapa u vaš stil, oblik lica i, naravno, tip kose. U svakom slučaju nećete pogriješiti ako se odlučite ošišati na lob frizuru.

Cijena: 170 kn

elf hair

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.