Iako se možda ne čini tako, ljeto će brzo stići, a s njim dugi sunčani dani i visoke temperature. Koliko god uživali u sunčanju i morskim radostima, koži je potrebna kvalitetna priprema za ljeto. Za postizanje svježe, čvrste i blistave kože, švedski skintech div FOREO predlaže najmekši čistač lica na svijetu LUNA 3 i BEAR, mikrostrujni uređaj za toniranje lica, odsad dostupan i u mint nijansi

ljeto 2021 uz foreo

Prvi topli dani i zrake sunca...i spremni smo za opuštanje i dobivanje dugo iščekivane preplanulosti! Neovisno o tome gdje ćete provesti tople dane, na moru, jezeru ili u planinama, FOREO ima savršenu formulu za pripremu vašeg lica za novo godišnje doba i postizanje svježe, čvrste i blistave kože!

ljeto 2021 uz foreo

PRVI KORAK: DETALJNO OČISTITE KOŽU LUNA 3 UREĐAJEM
Temeljito čišćenje kože nezaobilazan je korak skincare rutine, pogotovo u ovom razdoblju, a njime ćete vašu kožu osloboditi od bakterija, nečistoća i viška sebuma. Prepustite se čarima LUNA 3 uređaja za čišćenje lica, omiljenog gadgeta brojnih zvijezda, koji će razmaziti vašu kožu i pružiti joj nezaboravne kućne spa trenutke uz detaljno čišćenje i opuštajuću masažu lica. Nakon ovog raskošnog tretmana vaš ten će zablistati.

ljeto 2021 uz foreo

DRUGI KORAK: UČVRSTITE KOŽU UZ BEAR
Sad kad je vaša koža svježa i čista, spremni ste za jedan kvalitetan...trening lica! Trening lica je veliki hit, a uz FOREO BEAR vaša će koža dobiti zaista najboljeg trenera. Ovaj moćni uređaj kreiran je za učvršćivanje kože i mišića lica, a uz njegov mikrostrujni tretman i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža zadržati svjež, čvrst i blistav izgled. BEAR je upravo predstavljen u novoj Mint boji: savršenoj za nadolazeće ljetne dane...uz bazen! Sad ste spremni za uživanje u čvrstoj i sjajnoj koži. 

ljeto 2021 uz foreo

BEAR mint, koji će vašu kožu savršeno pripremiti za ljeto, dostupan je kod odabranih partnera.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.