Lijepih vijesti nikada dosta, a ova će vam definitivno razvedriti dan: Beauty & Hair Expo Zagreb otvara svoja vrata početkom ožujka na Zagrebačkom velesajmu. Doznajte sve iz prve ruke o trendovima u svijetu ljepote  

hair expo

Je li i vama već pomalo dosta ove duge, sumorne i sive zime? Mračno je kada se probudimo, mračno je kada se vraćamo s posla. Ni ogledalo nas baš ne voli ovih dana. Stalno u njemu vidimo bezbojno lice, s podočnjacima i, da, pokojom sijedom u kosi. Hm, a i nokti bi trebali neku pomoć.

hair expo

Trebamo proljeće. Trebamo sunce i boje. I mirise. Trebamo buket božura na kuhinjskom stolu dok pijemo kavu, a stan nam griju prve proljetne zrake sunca i umjesto radija slušamo pjev ptica. I možemo se voziti na svom ružičastom biciklu i napokon obući novu haljinu na točkice. Kažu modni portali da je točkasto opet "in" ove godine. A i šiške. A negdje smo pročitali i da je zelena u modi. I hidratantni ruževi.

hair expo

I dok tako sanjarimo, sjetimo se kako proljeće u Zagrebu najprije pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma. A kada se ta vrata otvore, uđemo u mali raj za sve "beautyljupce" – na najljepši sajam Beauty&Hair Expo Zagreb.

hair expo

Ove godine od 4. do 6. ožujka ponovno se možete na jednome mjestu informirati i inspirirati o svemu. I o točkastom dezenu, šiškama, ruževima i lakovima za nokte. A i napokon se ohrabriti da svoju smeđu kose obojite u nešto novo, moderno, možda potpuno drugačije. Subota, uz brojne novosti koje će ponuditi izlagači, donosi "Beauty & business konferenciju" na kojoj sudjeluje veliki broj stručnih i kvalitetnih predavača.

hair expo

Ne propustite rezervirati prvi vikend u ožujku za beauty poslastice i sve informacije i trendove iz svijeta ljepote na Zagrebačkom velesajmu. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.