Svakodnevno uređivanje kose oslabljuje kosu, ona postaje krhka i izgleda umorno. Zato je Batiste osmislio Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen L- argininom - aminokiselinom koja stimulira folikule vlasi i daje joj snagu i sjaj. Batiste Strenght & Shine osvježava kosu između pranja i pomaže joj da izgleda i osjeća se jačom i uopće prekrasnom

batiste strength and shine

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju nove Batiste Strenght & Shine šampone za suho pranje kose, su:

SONJA KOLAREK, VARAžDIN

MONIKA FERENčAK, SESVETE

MILENA PUDAR, TRILJ

ZRINKA MARIčIć, ZAGREB

Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen L-argininom - prirodnom, esencijalnom aminokiselinom koja revitalizira oštećene vrhove, masnoj kosi vraća sjaj i čvrstoću. Batiste Strenght &Shine šampon za suho pranje uklanja višak masnoće, kosa postaje sjajnija, čvršća i lakše se oblikuje.

Šamponi za suho pranje kose naročito su prikladni u situacijama kad zbog posla i brzine nismo u mogućnosti oprati kosu, a potrebna joj je svježina i uredan izgled. Batiste Strenght & Shine na tržištu se nalazi u obliku spreja i idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Batiste u trenu kosi daje osjećaj čistoće i punoću, te je osvježava prekrasnim mirisima. Nanosi se vrlo jednostavno - ravnomjerno se rasprši mala količina spreja po vlasištu, ostavi djelovati nekoliko sekundi, te se protrlja prstima. Ne ostavlja tragove na kosi niti na odjeći prilikom nanošenja, a kosa ostaje čista i uredna.

Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose dostupan je u dm-u.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.