Pletenice se nose kroz cijelu godinu, ali ipak su nešto popularnije ljeti. Frizure s pletenicama uvijek izgledaju poput umjetničkih djela. Bilo da su to klasične pletenice, francuske, boxer, riblja kost, vodopad pletenica ili pojedinačne po cijeloj glavi od sintetičke kose... One su nosive apsolutno za sve prilike

pletenice ljeto 2017

Trendovi u svijetu ljepote se mijenjaju brzinom svjetlosti i ponekad ih je teško pratiti i isprobati, ali kada su frizure u pitanju neki stilovi se gotovo nikada ne mijenjaju. Jedna baš takva frizura - frizura koja je uvijek u trendu - jesu pletenice. One se nose kroz cijelu godinu, ali ipak su nešto popularnije ljeti.

pletenice ljeto 2017

pletenice ljeto 2017

Frizure s pletenicama uvijek izgledaju poput umjetničkih djela. Bilo da su to klasične pletenice, francuske, boxer, riblja kost, vodopad pletenica ili pojedinačne po cijeloj glavi od sintetičke kose. One su nosive za sve prilike, za treninge, svakodnevne aktivnosti ili za svečane prilike poput vjenčanja i formalnih izlazaka.

pletenice ljeto 2017

pletenice ljeto 2017

pletenice ljeto 2017

pletenice ljeto 2017

pletenice ljeto 2017

Isplesti pletenicu nije teško. Potrebno je samo malo strpljenja i vješti prsti i evo vam frizure s kojom će se svi uvijek oduševiti. Pletenice je poželjnije raditi na neopranoj kosi jer ih je lakše isplesti i duže traju. Kada je kosa netom oprana izlazi iz pletenice i skliže se pod prstima. Za stajling vam nije potrebno puno - dovoljan vam je lak za kosu, gel ili pasta. I uvijek je uza se dobro imati koju ukosnicu s kojom ćete fiksirati pletenice da budu postojanije.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.