Arganovo ulje može se pronaći samo u jugozapadnom dijelu Maroka gdje ga žene već stoljećima koriste za njegu kose kako bi ona, unatoč suhoj klimi, ostala meka i sjajna. Budući da je drvo argana ugroženo, proizvodnja ovog ulja pažljivo je čuvana i kontrolirana

fergie, avon, avance techniques

Kozmetička kuća Avon svoju je liniju Advance Techniques obogatila proizvodima za njegu kose koji sadrže jedno od najrjeđih prirodnih ulja na svijetu – marokansko arganovo ulje. Nova Avonova formula s arganovim uljem, koje obiluje vitaminom E te kiselinama Omega 3 i Omega 9, prodire u vlas kose, dubinski je hrani i zaglađuje te kosu čini savršeno svilenkastom i neodoljivom na dodir.

Arganovo ulje može se pronaći samo u jugozapadnom dijelu Maroka gdje ga žene već stoljećima koriste za njegu kose kako bi ona, unatoč suhoj klimi, ostala meka i sjajna. Budući da je drvo argana ugroženo, proizvodnja ovog ulja pažljivo je čuvana i kontrolirana, a prihodi od njezine prodaje koriste se za obrazovanje i zdravstvenu zaštitu stanovnika tog područja. Upravo ta činjenica čini arganovo ulje mnogo značajnijim od običnog proizvoda za ljepotu i njegu. Zaštitno lice ove nove Avonove linije je američka glumica, dizajnerica i pjevačica Fergie koja se i sama uvjerila u obnavljajuću moć ovog dragocjenog ulja.

avon, marokansko arganovo ulje za kosu

Njegujući tretman za kosu s marokanskim arganovim uljem za sve tipove kose (25 kn) djeluje na čak 5 znakova zdrave kose: obnovljenu čvrstoću, trenutni sjaj, neodoljivu mekoću, svilenkastu glatkoću i lako oblikovanje. Njegujući je tretman nakon pranja kose potrebno jednakomjerno nanijeti po ručnikom prosušenoj ili vlažnoj kosi te oblikovati frizuru kao i inače.

Proizvodi iz kolekcije Avon Advanced Techniques s marokanskim arganovim uljem dostupni su u katalogu kampanje 11.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.