Tajna dobrog brijanja je prije svega u kvalitetnim proizvodima koji će koži dati što dugotrajniji učinak uz što manje iritacija i isušivanja kože

wilkinson sword intuition naturals

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju brijače Wilkinson Sword Intuition Naturals, su:

JOSIPA RONTA, VILJEVO

ROMINA JANEčIć, SLATINA

ENA RADMAN, RIJEKA

Tajna dobrog brijanja je prije svega u kvalitetnim proizvodima koji će koži dati što dugotrajniji učinak uz što manje iritacija i isušivanja kože. Upale, posjekotine i infekcije kože često se događaju muškarcima nakon brijanja. Takvu kožu zaštit će kvalitetni preprati i proizvodi koji neće uništiti površinski sloj kože i koji će je pritom dovoljno hidratizirati.

I žene se često susreću sa sličnim problemima kod brijanja. Glatke noge jedan su od osnovnih ženskih imperativa. Naročito ljeti, kada je sva težnja umjerena na glatke i njegovane noge. Kako bi brijanje postao ugodan ritual, a ne samo obveza, pobrinuo se Wilkinson Sword, drugi po veličini proizvođač brijača i britvica u svijetu, prisutan sa svojim proizvodima u 80 zemalja svijeta.

Wilkinson Sword razvija proizvode čija namjena nije samo uklanjanje dlačica, već i briga o koži. Brijači ne iritiraju kožu, već stvaraju osjećaj svježine i ugode. Na taj način brijanje postaje ugodan ritual, a ne obveza. Proizvodi su podjednako namijenjeni i muškarcima i ženama. Wilkinson Sword proizvodi za muškarce njeguju kožu kako bi ona izgledala sjajno, a proizvodna linija za žene osigurava luksuz lijepe i dugotrajno glatke kože.

Wilkison Sword razvio je još jedna poseban brijač za žene naziva Intuition Naturals. To je jedini 3 u 1 brijač koji sapuna, brije i hidratizira u jednom jednostavnom koraku. Dostupan u verziji Sensitive, Hydrasoft i NOVOM Natural Care s mlijekom i medom. Ovaj novi regenerator za kožu obogaćen je shea maslacem za poboljšanu hidrataciju. Poboljšana pomična glava prate kontura tijela, a indikator pravovremeno pokazuje kada treba zamijeniti oštrice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.