Vrijeme je dragocjeno, danas možda više nego ikada i svatko zaslužuje "5 minuta" samo za sebe. Od tretmana njege kože do frizure, depilacije, manikure i make upa - Kalmar Hair & Skin Boutique je idealno mjesto za proživjeti opuštajuće rituale i zablistati ovih blagdana

kalmar beauty salon

Trendovi se mijenjaju, ali profesionalna usluga i njega su uvijek u modi. Kako u ostalim područjima i poslovnima, tako i kada je riječ o salonima za uljepšavanje i općenito beauty svijetu. Ono što je bitnije od “lijepih zidova“ je pristup klijentu i način na koji se postupa s kožom i kosom. Danas je odlazak u salone ljepote gotovo dio svakodnevice. Osim lijepe kose ili kože, tamo se opuštamo i uživamo, stvaramo prijateljstva, gradimo odnose i povjerenje s osobama u čije ruke se prepuštamo.

kalmar beauty salon

Upravo jedna takva beauty oaza je Kalmar Hair & Skin Boutique, čija je misao vodilja omogućiti svakoj klijentici i klijentu rituale koji, osim sjajnih fizičkih rezultata, opuštaju i hrane duh. Riječ je o mjestu na kojemu kosa, koža i nokti imaju poseban tretman – svaki put. Nalazi na atraktivnoj lokaciji u sklopu prekrasnog Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesta kao stvorenog za odmor iz snova.

kalmar beauty salon

Ponuda Kalmar Hair & Skin Boutiquea je prije svega vrhunska, kvalitetna i pedantna. Osim njege, šišanja, bojenja i stiliziranja kose, aduti Kalmara su besprijekorna manikura, pedikura i depilacija, a ako poželite profesionalan make up, i za tu uslugu možete rezervirati termin. Wellness oaza za kosu apsolutni je hit i pruža umirujuće iskustvo u kojemu uživaju sva osjetila, a sve uz pomoć vrhunskih proizvoda i brendova.

kalmar beauty salon

U vremenu u kojem više nego ikada želimo sve brige ostaviti iza sebe, Boutique je oaza i utočište u kojemu ćete dobiti svojih zasluženih “pet minuta” i priuštiti si istinsko uživaje i opuštanje. Opatijska ulica 9 u Rijeci adresa je na kojoj se događa beauty čarolija, a za više informacija i novosti posjetite  službenu Instagram stranicu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.