Prirodni izgled, održiva rješenja i kućni beauty rituali u sinergiji s tehnologijom, personaliziranim pristupom i vrhunskim performansama: Ovako FOREO vidi beauty budućnost u sljedećim mjesecima!

foreo beauty kalendar

Nakon dvije kompleksne i izazovne godine, 2022. će obilježiti Post-Covid Awakening – razdoblje u kojem će pripadnici generacije Z – ali i drugi kupci - prilikom svojih odabira težiti zabavnim i tehnološki naprednim konceptima, ali i etičnim, inkluzivnim i ekološkim rješenjima. FOREO, švedski beauty tech i wellness prvak, predstavlja trendove koji će predvoditi Beauty & Cosmetics scenu, zadovoljiti različite potrebe kupaca te oblikovati budućnost industrije u 2022. godini...

foreo kalendar ljepote

PRIRODNI IZGLED, HOLISTIČKA LJEPOTA I ODRŽIVOST

Zelena ljepota je popularnija nego ikad, a karakteriziraju ju održiva rješenja te želja za autentičnošću i inkluzivnošću, kao i minimalistički izgled koji preuzima glavnu ulogu. Naglasak je na njezi uma i tijela i Total Wellness fenomenu: holističkoj i održivoj viziji svijeta ljepote i kozmetike, u kojem se kupci odlučuju za ulaganje u nekoliko kvalitetnih proizvoda, koji će savršeno odgovarati potrebama njihove kože. Kvalitetna skincare rutina će zamijeniti tešku šminku, a maske za lice nastaviti uživati veliku popularnost kao odlično rješenje protiv maskni, uzrokovanih učestalim korištenjem zaštitnih maski.

foreo kalendar ljepote

SPA TRENUTCI I KUĆNI TRETMANI KAO OBRANA OD ŠTETNOG PLAVOG SVJETLA

Želja, ali i potreba za stvaranjem spa atmosfere u našim domovima će biti popularnija nego ikad. Poznati Mindfulness i Self-Care trendovi povezuju unutarnju i vanjsku ljepotu "stvaranjem prostora koji je predviđen za opuštanje, meditaciju i brigu o sebi uz proizvode za njegu, maske, hidratantne kreme, kupke i eterična ulja". S druge strane, dugi boravak u kući ispred TV-a, laptopa i pametnih telefona predstavlja rizik, ne samo za zdravlje, nego i za izgled pojedinca. Kao rezultat toga, predviđa se procvat rješenja za borbu protiv štetnog plavog svjetla, kao i sve veći broj različitih tretmana s fokusom na zdravlje lica

foreo kalendar ljepote

NAPREDNA TEHNOLOGIJA I PERSONALIZIRANA BEAUTY TECH RJEŠENJA

Beauty tech kategorija i napredni tehnološki uređaji, kreirani za cjelokupnu njegu pojedinca, nastavit će svoj brzi rast i popularnost među kupcima i u 2022. Uređaji za čišćenje lica, učvršćivanje kože i treninge lica te hi-tech skincare aplikatori: ovo su neki od najpopularnijih kućnih tretmana koji objedinjuju personaliziranu njegu, optimizirane performanse, jednostavnost korištenja, održivost i trajnost. Ukratko: uređaji visokih performansi za sve zahtjevniju, pažljiviju i "svjesniju" klijentelu, s pogledom na budućnost.

foreo kalendar ljepote

KOZMETIKA BUDUĆNOSTI, IZMEĐU NJEGE I OPTIMIZACIJE

Posljednje, ali ne manje važno, trend snažnog rasta se predviđa i na području kozmetike i skincarea. Unutar prethodno spomenute prirodne i održive filozofije, svjedočit ćemo ekspanziji visokoučinkovitih sastojaka poput skvalana i sve većoj popularnosti seruma za lice te različitih rješenja za njegu kože i liječenje akni i mrlja. Dnevne i noćne kreme bit će obogaćene vrhunskim sastojcima i optimiziranijim formulama, a sve će se više koristiti eye patches i maske za lice namijenjene određenim dijelovima lica, poput okoloočnog područja.

Recept za uspješnu skincare rutinu: precizni, optimizirani i sigurni proizvodi!

FOREO uređaji i proizvodi za njegu su dostupni na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABUspot, BIPA i Tehno mag prodajnim mjestima i webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.