Jedne od najpoznatijih paleta sjenila za oči NAKED, ruževi VICE, primeri za oči i sprejevi za završni izgled od ovog četvrtka biti će dostupni i u Hrvatskoj i Sloveniji. Urban Decay dolazi ekskluzivno u Müller parfumeriju Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu 23. veljače i Müller parfumeriju BTC Ljubljana 22. veljače

urban decay

Kako bi proslavio dugo očekivano regionalno lansiranje u Hrvatskoj i Sloveniji, Urban Decay je organizirao veliku proslavu u urbanom prostoru, staroj tvornici perja ‘La Grma’. Više od 180 hrvatskih i slovenskih uzvanika- medija, poznatih osoba, bloggera i vloggera te makeup artista okupilo se i uživalo u beauty with an edge atmosferi.

urban decay

„Feminine, dangerous, fun“ mantra je Urban Decaya već više od 20 godina i upravo je ovaj slogan bio glavna misao vodilja u organizaciji ovog događaja. Svaki je kutak prostora imao jedinstveni Urban Decay pečat. Provokativan, bez kompromisa i zabavan.

urban decay

Za odličnu atmosferu koja je potrajala do kasnih noćnih sati zaslužna je DJ Rea uz tattoo artiste iz Nero Ink tattoo studia koji su uzvanicima radili body paint, a tematski kokteli i vrlo strog dress code – cool i edgy  pridonijeli su pravoj UD energiji. Uz generalnog managera L’Oreala Luxe za Adria Balkan regiju, Ivu Matulju, kratak govor držale su brand manager Koraljka Spremić i Neisha, slovenska pjevačica i moderatorica večeri koja je svim gostima približila povijest Urban Decaya i top 5 opsesija.  Otkriven je i datum – Urban Decay dolazi ekskluzivno u Müller, Trg bana Josipa Jelačića ovaj tjedan, 23. veljače.

urban decay

urban decay

urban decay

urban decay

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.