Jedan od najvećih zimskih trendova bojanja kose ove sezone je tzv. tiger eye hair. Boja je dobila ime po poludragom kamenu "tiger's eye", koji je u nijansama tigrovih šara – prelijeva se u toplim tonovima smeđe, zlaćane i karamele

tiger eye kosa

Ova boja idealna je za zimu jer je puna i topla. Posebno je dobar izbor za brinete koje žele dati malo živosti svojoj kosi. To je divan miks tople smeđe boje i karamelastih pramenova. Tehnika je, dakle, dobila ime po kamenu tigrova oka, drevnom kamenu koji se nosio za zaštitu i samopouzdanje, a poznat je po svojoj prugastoj, smeđe-zlatnoj boji, nalik na tigrovo krzno. Ova boja će vam sigurno omogućiti da se osjećate samopouzdano i zavodljivo.

Idealna je za kose tople čokoladne baze i za brinete. Kada se naprave pramenovi, dobije se prekrasna kombinacija toplih smeđih karamel i medenih pramenova. Najbolje od svega je što nije zahtjevna i komplicirana za održavanje jer je stopljena s izrastom.

tiger eye kosa

Dakle, na prethodno obojenu kosu nijanse čokolade ili prirodno smeđu kosu, naprave se pramenovi po dužinama i vrhovima s dekolorantom Blond Studio Freehand Techniques (L'Oréal Professionel), u kojem smo koristili novi proizvod SMART BOND za zaštitu i jačanje strukture vlasi. Nakon djelovanja proizvoda, kosu operemo i nanosimo ton na ton DIA Richesse, polutrajnu boju bez amonijaka, da postignemo željenu nijansu i odgovarajući refleks. Zatim stiliziramo po dogovoru s klijenticom. Frizura odlično izgleda na dugoj kosi lagano uvijenoj pomoću pjene TECNI ART Hollywood Waves – na takvoj kosi tiger eye tonovi odlično dolaze do izražaja.

Cijena ovisi o dužini kose i iznosi između 360 – 740 kn

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

elf hair

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.