Nova jesenska Chanelova kolekcija make-upa États Poétiques odiše poetičnošću, nježnošću i emotivnošću. Priziva tajanstvenu i misterioznu ženstvenost. Poezija, koju je Coco Chanel obožavala, inspiracija je i temelj nove kolekcije koja je vrlo sjetna, ljupka i romantična. Kolekcijom dominiraju raskošne svjetlucave čestice u rozim i srebrnim tonovima, a kao tamni kontrast tu su sjenila i lakovi za nokte koji dolaze u tipičnoj Chanel mješavini ljubičaste, tamno-plave, sive i smeđe

chanel etats poetiques

Kolekcija je prepuna prekrasnih svjetlucavih pigmenata u tonovima pastel ružičaste, zlaćane, nude, bež i smeđe (posebno kada je riječ o quadro sjenilima za oči). Ove romantične i nježne nijanse u kontrastu su s dinamičnom fuksijom (ruž za usne Viva te mono sjenilo za oči) i elegantnim tonovima tamno-plavog laka za nokte ili dinamičnim mono sjenilom u vibrantno žutoj nijansi.

chanel etats poetiques

Također, osvojit će vas sjajila za usne i lakovi za nokte mliječne ružičaste boje i sedefasto mjesečeve nijanse. Romantika i sjetna ženstvenost ove kolekcije idealno funkcionira kao dnevni make-up, ali uz nekoliko beauty komada dinamičnih nijansi savršeno će se uklopiti i u dramatičniji večernji look.

chanel etats poetiques

chanel etats poetiques

Savršenstvo vašeg tena osigurat će odličan puder u prahu Vitalumiere koji poput nježne koprene ujednačava površinu kože lica, prekriva nepravilnosti i daje efekt zdrave blistavosti, uz pomoć precizne i ugodne kabuki četkice.

chanel etats poetiques

chanel etats poetiques

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.