Povodom 30-og rođendana Replayja, našim dragim Facebook fanovima poklanjamo prekrasan novi ženski mirisni hit s Replayjevim potpisom - Replay Jeans Spirit for Her (40 ml)! Oduševit će vas njegova pjenušava svježina i mladenačka snaga

replay jeans spirit for her

Tri Facebook obožavateljice koje na poklon dobivaju miris Replay Jeans Spirit for Her (40 ml), su:

1. IVANA KODBA, SELNICA

2. AGNEZA ORŠIĆ, BESTOVJE

3. IVANA ĐURETIĆ, SLAVONSKI BROD

Što vam  još može dati taj jedinstveni osjećaj stila koji pružaju  cool nove traperice ili stare traper košulje? Traper je nešto što možete staviti na sebe i osjećati se svježe, nenametljivo i definitivno ne biti rob modnih trendova. I to je taj duh kreativnosti, slobode i izražavanja koji Replay slavi sa svoja dva svježa mirisa za muškarce i žene: REPLAY JEANS SPIRIT!  Lansirani  u srpnju ove godine, oni predstavljaju sve što volite kod traperica, samo to sad nosite u bočici i ne idete nikamo bez njih, kao ni bez traperica!

Ženski miris Replay Jeans Spirit for Her karakterizira neprijeporna pjenušava svježina koja trenutno mami, ali istovremeno, kombinirano s mekim, glatkim tonovima, miris čini nježnim i pristupačnim, a ne napadno zavodljivim. Top nota božura uvodi nas u lijepo, ženstveno ozračje, kojim se dolazi do intrigantne kombinacije u srcu mirisa: toplih nota začinjenih  đumbirom i pomiješanih sa sunčanim voćnim notama pa sve do baze s primjesom ljubičice. 

Kutijica slavi sve što Replay voli od trapera: bočica izgleda kao da je umotana u traper koji je pohaban na rubovima.. Za žene, 'traper' kutijica je svjetlije plave boje - isprani traper - a na bočici je prelijepi ružičasti cvijet  'izvezen' na traper pozadini. To pokazuje kako se moderni traper može prilagoditi te biti i cool i nenametljiv i ženstven u isto vrijeme - baš kao i ženski Replay Jeans Spirit!

replay jeans spirit
Proslava 30-e obljetnice ove godine, znači da je idealno vrijeme za Replay! "Traper je za mene bezvremenski. Siguran sam da će i u sljedećih 30 godina i dalje biti cool i da će još uvijek biti posvuda ", kaže kreativni direktor Replayja, Gigi Vezzola. A upravo su mirisi savršen način za proslavu!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.