Foreo predstavlja novi uređaj za nezaboravnu beauty rutinu i blistavu kožu. S potpuno novim LUNA 3 plus uređajem za čišćenje i učvršćivanje lica najpoznatiji svjetski beauty tech brend podiže vašu skincare rutinu na višu razinu

foreo luna3 plus

Revolucionarna beauty rutina je tu - FOREO, najpoznatiji beauty tech brend na svijetu, upravo je predstavio FOREO LUNA 3 plus, futuristički uređaj za čišćenje i učvršćivanje lica u verzijama za normalnu i osjetljivu kožu. FOREO LUNA 3 plus je jedini uređaj na svijetu koji nudi kompletni i personalizirani tretman lica, kombinirajući čišćenje lica s termoterapijom, T -Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom. Otkrijte sve jedinstvene značajke ovog revolucionarnog skincare uređaja za dubinsko čišćenje i učvršćivanje kože:

foreo luna3 plus

REVOLUCIONARNO ČIŠĆENJE LICA S TERMOTERAPIJOM

Dubinsko čišćenje s termoterapijom predstavlja najnoviji futuristički iskorak u beauty-tech kategoriji. Zagrijavanjem kože, a time i širenjem pora i otapanjem nečistoća, omogućuje iznimno precizno i optimizirano čišćenje te pripremu kože za bolju apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu. 

FOREO LUNA 3 plus je dizajnirana od ultrahigijenskog silikona i opremljena s 8 toplinskih dodirnih točaka koje se - u kombinaciji s 8.000 T-Sonic pulsacija u minuti i 16 različitih intenziteta - zagrijavaju do savršene temperature čišćenja kako bi otopile i uklonile do 99,5 % sebuma, ostataka šminke i odumrlih stanica kože, poštujući prirodnu ravnotežu kože. Rezultat je temeljito, ali iznimno nježno čišćenje lica nakon kojeg će vaša koža biti čista, glatka i blistava kao nikad prije.  

foreo luna3 plus

CILJANO I SIGURNO UČVRĆIVANJE MIKROSTRUJOM

FOREO LUNA 3 plus također nudi 5 masažnih rutina u kombinaciji s mikrostrujom koja ima 15 različitih intenziteta - za ciljano oblikovanje i učvršćivanje lica. Aktivirani putem FOREO aplikacije, mikrostrujni tretmani FOREO LUNA 3 plus uređaja dubinski stimuliraju mišiće lica niskom razinom električnih impulsa iz dvije igle na stražnjoj strani uređaja, što omogućuje tretiranje ciljanih područja lica i personalizirani učvršćujući tretman. 

5 opuštajućih masažnih rutina FOREO LUNA 3 plus uređaja su: Full Facial Treatment,Targeted Eye Treatment, Laugh Line Treatment, Forehead Smoothing & Lifting i Neck Treatment. 

foreo luna3 plus

GLAVNE ZNAČAJKE

• Čišćenje lica s termoterapijom
• Masaža lica s mikrostrujnom tehnologijom i 15 podesivih intenziteta
• T-Sonic pulsacije sa 16 podesivih intenziteta
• Ultra mekan i ultra higijenski silikon
• Povezanost s FOREO aplikacijom za personalizirani tretman
• 100% vodootporan
• 125 korištenja s jednim USB punjenjem
• 2 verzije: za normalnu i osjetljivu kožu 

KAKO KORISTITI?

Registrirajte vaš LUNA 3 plus uređaj pomoću Bluetootha pritiskom na univerzalnu tipku za sinkronizaciju s FOREO aplikacijom. Postavite željeni model čišćenja u aplikaciji i započnite vašu skincare rutinu. 

foreo luna3 plus

Modeli čišćenja:

• Uklonite svu šminku, umijte se i nanesite FOREO sredstvo za čišćenje
• Ponovno pritisnite univerzalnu tipku za aktiviranje željenog modela čišćenja
• Obraze i čelo očistite kružnim pokretima, a nos klizeći gore-dolje 
• Kako biste isključili uređaj, pritisnite i držite univerzalni gumb 3 sekunde 
• Isperite i osušite lice. Nastavite s drugom fazom njege lica kao u nastavku.

Modeli učvršćujućih masaža: 

Koristeći FOREO aplikaciju, jednostavno odaberite jedan od 5 dostupnih tretmana i FOREO LUNA 3 plus će se automatski sinkronizirati. Upotrijebite igle na stražnjoj strani uređaja kako biste mikrostruju usmjerili izravno na kožu uz pomoć provodljivog FOREO SERUM SERUM SERUM-a (ili seruma po vašem izboru).

foreo luna3 plus

FOREO LUNA 3 plus je dostupna kod odabranih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i FABU Spot.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.