Kozmetički brand prirodne kozmetike Dr. Hauschka predstavio je, na događaju održanom u Zagrebu, novu liniju tekućih pudera. Tekući puderi Dr. Hauschka dolaze u četiri prirodne nijanse te harmoniziraju, pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu. Nijanse „01 makadamija", „02 badem", „03 kesten" i „04 lješnjak" stapaju se s prirodnom bojom kože, prekrivaju manje nepravilnosti, ali istovremeno omogućavaju da njena vitalnost dođe do izražaja

dr hauschka tekući puderi

Puderi su predstavljeni hrvatskoj javnosti na druženju s novinarima koje se održalo u Zagrebu, uz prezentaciju svjetski poznatog make-up stručnjaka Karima Sattara, koji je tom prigodom predstavio novu liniju pudera na našoj poznatoj umjetnici Jeleni Radan.

dr hauschka tekući puderi

Tekući puder je jednostavan za primjenu jer spaja prirodne nijanse s prozračnom teksturom te ujedno njeguje kožu najfinijim biljnim uljima, voskom i ekstraktima ljekovitih biljaka. Zahvaljujući idealnoj boji koja se prilagođava tonu kože, Dr.Hauschka tekući puderi ujednačavaju ten, dajući mu uravnotežen i svježi izgled. Nova formula Dr.Hauschka tekućih pudera sadržava mineralne pigmente, odabrane ekstrakte ljekovitih biljaka, najfinija biljna ulja i vosak te prirodna esencijalna ulja koji potiču prirodnu funkciju kože štiteći je pritom od vanjskih utjecaja. Jedna od odlika novih Dr. Hauschka pudera je tekuća konzistentnost koja ih čini jednostavnima za ravnomjerno nanošenje.

dr hauschka tekući puderi

Dr. Hauschka tekući puderi nijanse 01 - 04 dostupni su u pakrianju od 30 ml po cijeni od 151,95 kn od 1. ožujka 2015. godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.