U predivnom ambijentu Bistroa Apetit by Marin Rendić u Zagrebu, održan je nezaboravan event u povodu lansiranja nove French kolekcije niche brenda Birkholz. Ovaj prestižni događaj organizirao je Martimex, privukavši pažnju ljubitelja parfema i mnogih poznatih osoba.

birkholz french collection

U cvijećem okupanom predivnom ambijentu slavnog zagrebačkog restorana Apetit by Marin Rendić, okupili su se prošlog tjedna zaljubljenici u vrhunske parfeme, na predstavljanju prelijepe nove kolekcije niche parfema - Birkholz French Collection. Posebnu čar događaju dao je dolazak vlasnika brenda Birkholz, Philip Birkholz, koji je osobno predstavio novu kolekciju. French kolekcija obuhvaća šest sofisticiranih mirisa, svaki nazvan po jednom od francuskih gradova: Paris, Versailles, Bordeaux, Saint Tropez, Grasse, Corsica. Ovi mirisi nude olfaktivno putovanje kroz Francusku, ističući jedinstvene arome koje karakteriziraju svaki grad.

birkholz french collection

birkholz french collection

Svaki miris iz kolekcije predstavlja se s vlastitom bojom, koja je reflektirana i u cvjetnim aranžmanima kojima je prostor bio uređen. Ova pažljivo osmišljena dekoracija dodatno je naglasila eleganciju i sofisticiranost događaja. Uz vrhunsku hranu i opuštajuću atmosferu Bistroa Apetit, gosti su imali priliku uživati u mirisima nove kolekcije, stvarajući nezaboravne trenutke. Ovo olfaktivno putovanje omogućilo je svim prisutnima da u potpunosti dožive ljepotu i kompleksnost novih mirisa.

birkholz french collection

Predstavljanje French kolekcije Birkholz ostavilo je snažan dojam na sve prisutne, ističući eleganciju i sofisticiranost koja karakterizira ovaj prestižni brend. Gosti su uživali u nezaboravnom olfaktivnom iskustvu, inspirirani ljepotom i jedinstvenošću svake note. Martimex je ovim događajem postavio nove standarde u svijetu niche parfema, a svi ljubitelji mirisa s nestrpljenjem iščekuju buduće projekte i lansiranja koja će zasigurno donijeti još više čarobnih trenutaka.

birkholz french collection

Anamaria Raić

birkholz french collection

Zora Bjelousov i Phlip Birkholz

birkholz french collection

Danijela Arbutina

birkholz french collection

Lucija Lugomer

birkholz french collection

Elena Dizdar i Philip Birkholz

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.