Kultni brend mode i ljepote - Kenzo - osmislio je miris boja unutar svog novog mirisnog koncepta COULEUR KENZO - jedna boja, jedan miris... Ovog proljeća pred vas dolaze Pink & Yellow. Cvjetni mirisi idealni za proljeće zbog svog senzualnog mirisnog traga s dodirom neočekivanih obrata

kenzo pink

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju jedan od najvećih proljetnih mirisnih hitova – novi Kenzov miris iz kolekcije Couleur Kenzo – Pink, su:

KRISTINA SABLJAK, ZAPREšIć

JELENA KLJAIć, ZAGREB

KRISTINA MILJAN, DUBROVNIK

Neponovljivi modni duh i estetske odrednice Kenzovih modnih kreacija pretočeni su u mirise koji dočaravaju boje – Couleur Kenzo. Ovog proljeća stižu nam Pink i Yellow, a vi ćete imati priliku na poklon dobiti Pink. Čep bočica u obliku cvijeta je ono što je vizualno najupečatljivije na dizajnu jer ima kultni status – čep je davne 1988. kreirao Serge Mansau.

Kako miriši Couleur Kenzo Pink?

Iskričavi cvjetni miris Couleur Kenzo Pink stvoren je za žene koje žele dodir radosti i pozitive te nježan cvjetni trag koji dočarava ružičastu boju. Couleur Kenzo miris u pink boji kao glavnu notu ima neobičan spoj - ružu i šafran. U srednjim su notama grejp i sjeme anđelike, dok je u bazi mošus. Miris potpisuju nosevi Jean Jacques i Sylvie Fisher.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.