Ove je sezone zlatno-ružičasta nijansa kose apsolutni hit. Tijekom prošlih godina, ova je boja sramežljivo ulazila u mainstream i nosile su je uglavnom mlade "otkačene" žene, da bi danas postala globalni trend među ženama svih dobi i stilova... Posebno je vole slavne žene i poznate svjetske trendseterice, ali je odlično mogu "isfurati" i ozbiljnije dame, ovisno o modnom stilu koji preferiraju

rose gold kosa

Kako bismo na kosi dobili ružičasto-zlatni ton, najprije je moramo posvijetliti (osim kod onih žena koje prirodno imaju jako svijetlu/plavu kosu). Posvjetljivanje možemo realizirati u obliku pramenova (uz pomoć visoko učinkovitog posvjetljujućeg pudera Blond Studio koji sadrži pro keratin). Kosu također možemo posvijetliti globalno uz pomoć Blondys pudera u vrećici, namijenjenoga za posvjetljivanje kose.

rose gold kosa

Tek kada kosa dosegne odgovarajuću visinu tona onda možemo početi tonirati kosu ružičasto zlatnim nijansama. Prirodno svijetle ili već posvijetljene kose dobit će bolji efekt ružičasto zlatnog tona.

rose gold kosa

Sienna Miller, Blake Lively i Katy Perry

Efekt ružičasto zlatne kose odlično se postiže i kombiniranjem pastelnih pink, bakrenih, zlatnih i platinastih pramenova. S obzirom da su to umjetni tonovi koji bojaju kosu, preporučili bismo tretman koji će zaključati te nijanse u kutikulu vlasi i koji će osigurat da se boja trajnije očuva. Riječ je o Cristalceutic tretmanu koji štiti sjaj obojene kose, učinkovito osigurava postojanost boje te njeguje kosu.

Cijena ovisi o boji i dužini kose i kreće se između 300 do 680 kn.

elf hair

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair 

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.