Provjerite tko dobiva novu maskaru Hypnôse Precious Cells. Riječ je o revolucionarnoj maskari koja obnavlja trepavice u samo 28 dana, daje im nevjerojatnu dužinu, gustoću i volumen

julia roberts, lancome hypnose precious cells

Pet čitateljica koje dobivaju novu maskaru Lancôme Hypnôse Precious Cells, crnu nijansu 01 - Densifying Black, su:

1. Ružica Božić, Zagreb

2. Sandra Agić, Zagreb

3. Sonja Klemenić, Daruvar

4. Tea Poklepović, Split

5. Marija Rođak, Zagreb

Od samoga početka svog postojanja, Lancôme, jedan od vodećih svjetskih proizvođača maskara, pruža ženama diljem svijeta najbolje i najnaprednije od tehnologije, upravo kako bi se naglasila ljepota ženskoga oka i pogleda. Zahvaljujući svojoj ekspertizi i jedinstvenim istraživanjima, unazad 20 godina, brand je uspio postići nevjerojatna usavršavanja svojih proizvoda kroz bezbroj inovacija koje je aplicirao na maskarama, a sve kako bi oči bile što ljepše.

Danas je Lancôme, u sklopu svojih inovacija i istraživanja, otišao i korak dalje, predstavivši novu revolucionarnu maskaru - Hypnôse Precious Cells - maskaru koja daje efekt volumena svakoj trepavici, duljinu te gustoću. U roku od 28 dana, pomoću formule obogaćene Lash Densifier Complexom, vidljivo ćete obnoviti trepavice. Isto tako, trepavice će bit očigledno gušće i zdravije. 

O kvaliteti maskare i samoga branda, najviše govori i činjenica da je zaštitno lice poznata svjetska glumica Julia Roberts koja svojom prirodnom ljepotom plijeni pažnju i uzdahe diljem svijeta. Je li maskara Lancôme Hypnôse Precious Cells doista toliko dobra i posebna koliko se u svijetu govori, ostaje na vama da isprobate... Postanite jedna od mnogobrojnih zadovoljnih korisnica ove revolucionarne maskare. Trepavice će vam biti zahvalne.

lancome hypnose precious cells maskara

Lancôme Hypnôse Precious Cells maskaru potražite u Iris i Douglas parfumerijama, po cijeni od 275 kuna.

Pogledajte snimanje reklame sa zanosnom Juliom Roberts:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.