Maybelline je lansirao novi puder kojim garantira svjež izgled i ujednačeniji ten bez vidljivih znakova stresa. SuperStay Better Skin kaže zbogom nepravilnostima i crvenilu

maybelline superstay better skin

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju nove Maybelline tekuće pudere SuperStay Better Skin u nijansi 032 Golden, su:

PETRA JOLIć, ZAGREB

IVANA GABELIC, SPLIT

DIJANA KOVAč, ČAKOVEC

Previše obaveza i svakodnevne brige na koži ostavljaju vidljive znakove stresa. Maybelline New York predstavlja SuperStay Better Skin, tekući puder koji pruža besprijekorno prekrivanje cijeloga dana, a ujedno vidljivo poboljšava ten. Nepravilnosti i crvenilo su smanjeni, ten trenutačno izgleda ujednačeno, a nakon 3 tjedna ten je svježiji i bez vidljivih znakova stresa.

Maybelline SuperStay Better Skin obogaćen je Actylom-C kompleksom koji vidljivo poboljšava izgled tena. Lagana formula savršeno prekriva, ugodna je na koži, a pruža besprijekorno prekrivanje cijeloga dana i trenutačno ujednačen ten. Osvježava zahvaljujući formuli obogaćenoj Actylom-C te koža izgleda svježe i blistavo. Koža je hidratizirana i izgleda odmoreno, a zaštitni faktor 20 pomaže u zaštiti od štetnih UV zraka koje mogu uzrokovati prerano starenje kože. Formula SuperStay Better Skin ne začepljuje pore i prikladna je za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.