Filorga Global-Repair Advanced eliksir pomaže u borbi protiv 10 glavnih znakova starenja kože čime zasigurno postaje sjajan suputnik u svakodnevnici tijekom cijele godine, a posebno u ovom stresnom (pred)blagdanskom tempu

filorga zlatna večera

Zora Bjelousov, Lejla Filipović, Danijela Arbutina

Na luksuznoj "Zlatnoj večeri" u zagrebačkom konceptualnom prostoru Stan Koncept prošlog je tjedna vladala prekrasna ženska energija i bajkovita blagdanska atmosfera. Brend Filorga na ovom je divnom beauty druženju predstavio svoj moćan anti-age novitet - Globale-Repair Advanced Elixir. Večeri su prisustvovale poznate hrvatske beauty urednice i influencerice Danijela Arbutina, Sandra Koncilija, Zora Bjelousov i Maja Topić, uz glavnu zvijezdu večeri - ambasadoricu brenda Filorga Lejlu Filipović. Filorga nam baš sad u prosincu (rekli bismo u pravo vrijeme) donosi izniman kozmetički proizvod koji objedinjuje učinkovitost seruma s hranjivom snagom ulja - Global-Repair Advanced eliksir. 

filorga global repair advanced eliksir

Ana Valjo, predstavnica brenda Filorga 

Novi "zlatni eliksir" bio je sjajan povod za Filorga "zlatnu večeru" kako bi beauty entuzijastice i zaljubljenice u dermokozmetiku uživale u francuskim delicijama i atmosferi kao da su u nekom od pariških stanova.

filorga global repair advanced eliksir

Autor projekta STAN KONCEPT, Hrvoje Vukov, tako je pripremio sve za gastronomski užitak i putovanje okusima i mirisima u Pariz, a u ime brenda Filorga Ana Valjo okupljenima je predstavila novi proizvod. 

filorga global repair advanced eliksir

Filorga Global-Repair Advanced eliksir obnavlja kožu na 3 nivoa: na razini stanice, strukturalno i površinski. Za učinkovitost, oslanja se na formulu koja kombinira napredne sastojke: 1) na razini stanici – biljni ekstrakt drvo života – prevenira i odgađa stanično starenje; 2) strukturalno – lakesis ulje – stimulira proizvodnju kolagena; 3) površinski – patentirani obnavljajući faktor – obnavljaju lipidni cement.

filorga_12

Njegova lagana tekstura, koja se brzo upija i ne masti kožu, prožeta je dragocjenim uljima bogatim omegama 3-6-9, a osjetljivoj koži pruža osjećaj ugode. Upravo mješavina skupocjenih ulja i ceramida dovodi do revitalizacije i hranjenja kože, a ekstrakt damašćanske ruže pruža blistavost. Za regeneraciju stanica i elastičnost u formulaciji je andiroba ulje dok ekstrakt sjemenki sezama smanjuje dubinu bora.

filorga global repair advanced eliksir

Lejla Filipović

Filorga je na "zlatnoj večeri" okupila žene koje su se kroz različite životne trenutke uvjerile u učinkovitosti formulacija iz njihovog laboratorija, a neke od njih već su se i u fazi testiranja noviteta pak uvjerile da uz novi Filorga Global-Repair Advanced eliksir iz dana u dan, im koža postaje čvršća i zategnutija, vidljivo revitalizirana i pomlađena. Tako je i Lejla Filipović naglasila iznimno zadovoljstvo korištenja Filorga noviteta i privilegiranost da je među prvima u Hrvatskoj unazad par tjedana imala priliku ga isprobavati. 

filorga zlatna večera

Danijela Arbutina, Zora Bjelousov i Sandra Koncilija

Uz nekoliko kapi nanesenih na lice, vrat i dekolte ujutro i navečer, i vi ćete biti oduševljeni novim Filorga Global-Repair Advanced eliksir koji će intenzivno pomladiti kožu i dati vam dodatno samopouzdanje. 

filorga global repair advanced eliksir

Zora Bjelousov

filorga global repair advanced eliksir

Danijela Arbutina

filorga global repair advanced eliksir

Sandra Koncilija

filorga global repair advanced eliksir

Maja Topić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.