Službeni vizažist brenda Dr.Hauschka, Karim Sattar, donosi nekoliko brzih i praktičnih savjeta kako ovog proljeća realizirati savršeni dnevni make-up na očima. Karim koristi novo Dr.Hauschka Trio sjenilo za oči s nijansama sparkling nude, pearly rose i matt chocolate, nanoseći ga novim mekim kistovima Eyeshadow Blender i Eye Definer, uz crnu olovku za oči i crnu maskaru Dr.Hauschka

dr.hauschka trio sjenila za oči dear eyes

1. korak: kistom Eyeshadow Blender nanijeti sjenilo pearly rose od unutarnjeg kuta oka do sredine kapka, završiti pokret na vanjskom kutu oka. Svježa nijansa boje daje sjaj vašim očima. Savjet: Kistom lagano nanijeti sjenilo na kapak, a zatim ublažiti prijelaze boje prema van i gore.

2. korak: za dodatnu dubinu očiju jednostavno kistom Eye Definer nanijeti sjenilo matt chocolate na vanjski kut očiju i pregib kapka. Nanijeti i na donji rub kapka i razmazati. Savjet: Za ispravljanje sitnih pogrešaka nastalih prilikom šminkanja na vatirani štapić nanijeti malo Dr.Hauschka balzama za područje oko očiju i nježno ukloniti boju.

dr.hauschka dear eyes look by karim sattar

3. korak: u sljedećem koraku nanijeti nijansu sparkling nude kao highlighter ispod obrve i u unutrašnji kut oka. Na taj se način pogled otvara. Savjet: Nijansa sparkling nude može se nanijeti kao highlighter i na jagodične kosti.

4. korak: na kraju naglasiti oči olovkom. Jednostavno nanijeti uz rub gornjeg i donjeg kapka te lagano razmazati aplikatorom. Savjet: Za bolji sjaj boje sjenila olovka se može nanijeti i kao podloga na gornji kapak i razmazati aplikatorom. Zatim se preko toga nanosi sjenilo.

5. korak: za fantastičan završetak nanijeti maskaru za volumen koja će naglasiti trepavice. Maskaru najprije nanijeti na donje, a zatim na gornje trepavice. Savjet: Maskaru nanijeti cik-cak tehnikom: četkicu postaviti dijagonalno u odnsu na smjer rasta trepavica i pomicati je lijevo-desno. Na kraju izvući četkicu u stranu.

dr.hauschka dear eyes look by karim sattar

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.