Radiance Resurfacing pjena jedan je od najpopularnijih proizvoda dr. brandta, jednog od prvaka u proizvodnji dermokozmetike. Svojim moćnim djelovanjem postiže jednake rezultate kao i tretman dermoplaninga kojeg su popularizirale svjetski poznate ljepotice zlatnog doba Hollywooda, ali s jednom bitnom razlikom. Za razliku od skupocjenog kozmetičkog postupka dermoplaninga koji oštricom skalpela uklanja površinski sloj kože, Radiance Resurfacing pjena svojim neinvazivnim djelovanjem postiže maksimalne rezultate s minimalno utrošenim vremenom!

dr brandt resurfacing pjena

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju jedan od najpopularnijih proizvoda kultne američke kozmetike dr. brandt – Radiance Resurfacing pjenu za lice - su:

ALENKA ŠLJIVEčKA, POžEGA

NATAšA RAOS, SPLIT

Rezultati njege lica dr. brandt Resurfacing pjenom vidljivi su već nakon prvog nanošenja, a za svega 60 sekundi, koža poprima zdrav, osvježen i blistav izgled. Formula Radiance Resurfacing Pjene čini kombinacija alfa hidroksilne glikolne kiseline koji kemijskim procesom uklanjaju mrtve stanice kože koja postaje vitalna, blistava i podatna na dodir. Pjena se uklanja neinvazivnom špatulicom koja nježno eksfolira odumrle stanice s kože te joj vraća zdrav, osvježen i blistav izgled.

dr brandt resurfacing pjena

Proizvodi dr.brandta spajaju vrhunska znanstvena postignuća s aktivnim sastojcima biljaka i isporučuju superiorne, efikasne i tehnološki napredne patente za njegu kože lica i rješavanje učestalih problema s tenom.

Proizvode dr. brandt moguće je pronaći u Müller trgovinama, bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu

Uživajte u maksimalnim rezultatima s minimalno uloženog vremena te uz Radiance Resurfacing pjenu promatrajte kako se vaša koža transformira i naočigled postaje zdravija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.