Prije par godina, slavni i megapopularan Maybelline Age Rewind korektor je na razočarenje brojnih obožavatelja povučen s hrvatskog tržišta. Na policama domaćih drogerija, ali i unutar brojnih kozmetičkih torbica, ostala je praznina koju smo (neuspješno) pokušali ispuniti različitim drugim drogerijskim i luksuznim korektorima

maybelline age rewind

Mnoge ljubiteljice ovog korektora oduševila je vijest koja je osvanula na Facebook stranici Maybelline New York – Hrvatska - Age Rewind korektor vraća se na police domaćih drogerija. Jedan od najpopularnijih Maybelline, ali i drogerijskih proizvoda uopće, napokon će nam ponovno biti na dohvat ruke.

Što ga čini tako posebnim? Savršeni spoj formule prilagodljive svakom tipu kože, odličnog prekrivanja, široke palete nijansi, aplikatora koji olakšava nanošenje i pristupačne cijene je istaknuo Maybelline Age Rewind korektor kao jedan od drogerijskih klasika i apsolutnih favorita u beauty svijetu. Iako ga krase drogerijski potpis i pristupačna cijena, Maybelline Age Rewind korektor mnogi uspoređuju s najboljim korektorima luksuznih beauty kuća ili čak stavljaju ispred njih na ljestvici najboljih korektora.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.