Jedan od najvećih mirisnih hitova nove sezone, kojeg će obožavati sve istinske parfemske ljubiteljice, jest novi Avonov miris Parisian Chic. Ova uzbudljiva mirisna priča iz Avona utjelovljava eleganciju, joie de vivre i senzualnost autentičnog pariškog stila. U ranojesenske dane uplovite s kapljicama Parisian Chica na svojoj koži

avon parisian chic

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju novi Avonov miris Parisian Chic, su:

KRISTINA GLUCKSELIG, SAMOBOR

IVANA GORIčANEC, ČAKOVEC

GORDANA HARMADI, KOPRIVNICA

MARTINA PERUšKO LONčAR, ZAGREB

Miris Parisian Chic nalazi se u prekrasno ilustriranoj kutijici na kojoj je Eiffelov toranj, uz nježne ljubičaste leptire i cvjetove. Njegova bočica je jednostavna i elegantna, baš kao i sam miris. Potpisuje ga parfumerka Adriana Medina, koja je u njemu utjelovila sav šarm i ljepotu iskonskog pariškog šika te neopterećenu ležernu profinjenost modernih Parižanki.

Miris je iz cyphre-cvjetne obitelji. Otvara se gornjim notama šljive, maline i šipka. Njegovo srce čine jasmin, gardenija i Baccara ruža, dok cijelu kompoziciju zaokružuju donje note ambre, anisa, apsoluta vanilije i sandalovine. Uživat ćete u savršeno uravnoteženom učinku svježine, nježne slatkoće i gurmanske senzualnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.