Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača ambasadorice su DermaCare centra  koji u Hrvatsku donosi jedinstveni koncept njege kose i kože na jednom mjestu. Od nedavno je putem DermaCarea dostupna i linija vrhunskih frizerskih proizvoda Chi čiji je utemeljitelj prvi u svijetu lansirao boje za kosu bez amonijaka

anita dujić veljača i antonija blaće

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača urbane su ratnice koje se suočavaju s izazovima koje se danas postavlja pred žene – biti lijepa i dotjerana u svakom trenutku i posvuda te se ne bojati pomicati granice. Svoje snažne, ali i nježne strane, Antonija i Anita su pokazale u kampanji za DermaCare centar koji je od nedavno prisutan na tri lokacije u Hrvatskoj.

dermacare 

Jelena Batić, Antonija Blaće, Ivica Palinić i Anita Dujić Veljača

„Živimo u vremenima kada su pred ženama brojni i privatni i profesionalni izazovi. No, njegovana i dotjerana žena svakako ima i onu posebnu dozu samopouzdanja koja joj pomaže da s osmijehom dočeka svaki novi izazov. Iznimno mi je zadovoljstvo što sam među prvima imala prilike prisustvovati savjetovanju stručnjak iz DermaCare centra u Zagrebu i što smo pronašli proizvode koji savršeno odgovaraju mojoj koži i kosi, što se već i vidi na mome stylingu.", objašnjava voditeljica Antonija Blaće.

Kampanju stilski potpisuju modni fotograf Goran Matijašec te stilist i frizer Ivica Palinić koji će svojim stručnim savjetima pomagati korisnicama centra.

anita dujić veljača

anita dujić veljača

„Današnji radni i obiteljski ritam ostavlja jako malo slobodnog vremena koje bi žene htjele potrošiti same na sebe. Upravo mi je zato ideja DermaCare centra, u kojemu je spojena njega kože i kose uz mogućnost stručnog savjetovanja i odabir make upa, velika inovacija na tržištu. U DermaCare centru imam osobe od povjerenja koje već unaprijed znaju što mojoj koži ili kosi treba i zato im se s osmijehom prepuštam.", zaključila je modna blogerica i manekenka Anita Dujić Veljača na svečanom otvorenju centra u Teslinoj 12.

Stručnjaci iz DermaCare centara u mogućnosti su pristupiti i najzahtjevnijim problemima kože. Multidisciplinaran pristup, stalna edukacija i njihovo osposobljavanje pružaju sigurnost u postizanje dugotrajnih ciljeva.

antonija blaće

antonija blaće

„Lijepa koža je ponajprije zdrava koža i to je naš najvažniji cilj u DermaCare centrima. Pratimo sve što se događa u svijetu ljepote kako bismo ispunili želje naših klijenata. Odlučili smo se za proizvode koji su provjereni po svome sastavu, sigurni za upotrebu i što je također vrijedno spomenuti – proizvode koji su učinkoviti. Iznimno nam je zadovoljstvo i što ćemo našim korisnicama riješiti problem nedostatka vremena te u jednom prostoru ponuditi kompletnu uslugu savjetovanja i njege kose i kože.", ističe vlasnica DermaCare centra, Jelena Batić.

DermaCare centar spaja koncept jedinstvene njege i kože i kose na jednom mjestu i to vrhunskim preparatima koji su od nedavno dostupni i u Hrvatskoj. Svi proizvodi su ponajprije namijenjeni zdravlju kože i kose.

DermaCare centar, Teslina 12, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.