Moderni i profinjeni, Biotherm sprejevi za tijelo više su no prekrasni, delikatno osmišljeni mirisi. To su "aktivni" sprejevi bez premca, koji predstavljaju pravi užitak za tijelo i um. Osmišljeni su u skladu s  Biothermovom filozofijom prema kojoj je priroda glavni izvor inspiracije, a njihova okrepljujuća svježina voća stapa se s esencijalnim uljima blagotvornog učinka

biotherm mirisni sprejevi za tijelo

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj mirisni sprej za tijelo s potpisom Biotherma - Eau Pure, Eau Vitaminée, Eau d'Énergie ili Eau de Paradis - su:

KATARINA VURAIć, MARIJA BISTRICA

NATAšA MANEVIK, ZAGREB

DUBRAVKA FRANIĆ, POŽEGA

AMELINA DEBELJAK, ZAGREB

Oni su apsolutni ljetni hit - Biotherm mirisni sprejevi za tijelo pravo su osvježenje i u potpunosti utažuju žeđ kože. Sada se možete namirisati od glave do pete. Biotherm sprejevi za tijelo izvor su vitalnosti koja budi u vama osjećaj blagostanja i svježine te na najugodniji način revitalizira kožu. Biotherm sprejevi za tijelo pružaju vašim osjetilima užitak prekrasnog mirisa, a vašem tijelu nevjerojatan osjećaj ugode na koži.

biotherm mirisni sprejevi za tijelo

EAU PURE - vraća Biotherm svojim izvorima: ovaj sprej za tijelo simbolizira novu pozitivnu snagu s prirodnih izvora. A inspiracija? Ona je pronađena u snažnoj bujici svježe izvorske vode koja teče slapovima bistrih, čistih i revitalizirajućih mirisnih nota. Dominiraju note zelenog čaja, limete, kivija, grejpa, jasmina i lotusa.

EAU VITAMINÉE - stimulirajući i osvježavajući miris za tijelo i dušu (citrusno voće - slatka naranča, ružičasti grejp, limun...).

EAU D'ÉNERGIE - budi sva čula blistavom citrusnom i cvjetnom notom (citrusna, cvjetna, te senzualna drveno-mošusna nota).

EAU DE PARADIS - mirisni raj koji vraća energiju (borovnica, limun, jagoda, ruža, cedar, mošus...).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.