„Svaki Avon ŠminkeRAJ trening me iznova oduševi i podsjeti zašto sam 10 godina u Avonu, koliko je ženama malo potrebno da se opuste i zabave te pritom uživaju u učenju. Poseban je osjećaj stajati ispred njih: kad one odu zadovoljne i sretne i pitaju me kad će se ponovno..."

avon sminkeraj

Znate li odgovore na sljedeća pitanja?

- Koji je vaš tip i stanje kože?
- Koji vam tip šminke najbolje odgovara?
- Koji su najnoviji trendovi u njezi kože i šminkanju?

Zanimaju li vas odgovori na ova pitanja, ali i druženja, upoznavanje s novim proizvodima, uvijek biti u trendu i usavršavati svoja znanja, postanite Avon Lady!

Avon ŠminkeRAJ besplatni je trening o njezi kože i make up-u, ali i predivna posebna prilika za svaku od vas. Avonove beauty ambasadorice vodi naša Beauty trenerica Maria Santini koju ste imali prilike upoznati u našim redovnim Femina kolumnama. Maria priprema ambasadorice da svoja znanja prenesu na svaku od vas: a nije nemoguće da i netko od vas postane baš ta Avon Beauty ambasadorica, jednom kad otkrije ovaj novi svijet ljepote.

Želimo vam predstaviti 2 strastvene i dugogodišnje zaljubljenice u Avon, ujedno i Avonove ambasadorice ljepote.

avon sminkeraj

JASMINA VRGOČ:

„Ono čime se u životu bavim i od čega živim je, još uvijek pomalo netipičan posao za ženu, vojska! Za to sam se školovala i to je poziv kojeg živim, a ono što zaista volim i što mi čini „gušt“ je Avon. Uključila sam se kao Avon Lady prije točno 5 godina, željela sam naručivati proizvode za sebe i svoju okolinu, ali brzo je došlo do interesa za učlanjenja: moje su prijateljice isto željele postati Avon Ladies. Svojim primjerom sam pokazivala i dokazivala da je to unosno, nije komplicirano i da zaista nema prepreka za raditi ono što voliš i u čemu uživaš, maksimalno. Tako sam stvorila i počela voditi svoj tim: dijelim savjete, učlanjujem nove zaljubljenice u ljepotu i uživam u onome što radim... stvarno gradim svoju karijeru, ali ne sama, jer pomoć je Avona neizmjerna. Ja kao ja, s vremenom sam osjetila da sam spremna za nešto više, za nešto gdje će još više do izražaja doći moja osobnost i energija koje sam oduvijek imala viška. Moja mama je uvijek morala podržavati sve moje aktivnosti jer nisam bila zadovoljna kad sam imala viška vremena (a vrlo je nezgodno doma imati nezadovoljnu tinejđerku!). Isto je i sad.

U vrijeme rađanja moje ideje da napredujem u Avonu, pažnju mi je zaokupio poziv „Postani Avon Beauty ambasadorica“. aravno da sam se javila, objašnjeni su mi uvjeti i obveze, ali i moji benefiti. Uglavnom, nije „to“ nešto što nisam i do tada radila, no sada je dobilo svoje ime i konkretnu formu. Ulogu sam shvatila maksimalno ozbiljno i ono što zaista radim je održavanje ŠminkeRAJ treninga, a to uključuje promociju Avonovih proizvoda + praktične savjete u njezi kože i šminkanju. Na treninzima je, po meni, najbitnije druženje – jer tako se izgrađuje dobar tim!

Usput razglabamo o pitanjima od životne važnosti poput: koje sjenilo ide uz koju boju očiju, koji puder prekriva nedostatke u optimalnoj mjeri, a da ujedno ne bude pretežak na koži te kako spriječiti nakupljanje sjenila u području kapaka! Iako su to naizgled nebitna pitanja (slično kao i koji je bio ukupan broj golova na utakmici treće nogometne lige), odgovori na njih, nama ženama, od vitalne su važnosti. Jer, složit ćete se svi, za žene je šminka isto što i za muškarce roštilj i piva – bez toga se ne može!

Ulogu Avon Beauty ambasadorice bih preporučila svima vama koje živite za kozmetiku i novitete u kozmetici (a znam da vas ima!), koje uvijek težite naučiti novo, ali i uživati u svom radu i uspjehu, koje ste vrlo otvorene i komunikativne te spremne uhvatiti se u koštac s milijun pitanja korisnica iz kojih i vi učite istovremeno. A benefite svega toga prepuštam da ipak otkrijete same…“

avon sminkeraj

DANIJELA VIDAKOVIĆ:

„Svaki Avon ŠminkeRAJ trening me iznova oduševi i podsjeti zašto sam 10 godina u Avonu, koliko je ženama malo potrebno da se opuste i zabave te pritom uživaju u učenju. Poseban je osjećaj stajati ispred njih: kad one odu zadovoljne i sretne i pitaju me kad će se ponovno. Vesele me i pohvale za preneseno znanje ili kad vidim da polaznice zapisuju savjete oko šminkanja ili prodajnih tehnika – to je moj uspjeh. Nedavno me je zvala jedna Avon Lady da je tehnika koju sam joj otkrila stvarno uspješna! Postavljaju mi razna pitanja i na taj način i ja učim, osim toga donose mi veliko iskustvo koje dalje prenosim. Ukoliko se i vi želite pridružiti našem timu Beauty ambasadorica, te istovremeno stjecati nova znanja na edukacijama i potom ih prenositi na druge, javite se u Avon, čekamo vas!"

avon sminkeraj
www.facebook.com/AvonHrvatska

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.