Kao što taj nježan cvijetak odolijeva sunčevim zrakama jer leži na vodi koja ga hladi, tako možete i vi uživati u tretmanu koji će sniziti temperaturu tijela, vratiti izgubljenu vlagu i ublažiti bol izazvanu prekomjernim izlaganjem suncu

tretman poslije suncanjaSunce je izvor života, ali i izvor neugodnih bolnih stanja kože ako smo mu duže izloženi. S obzirom na sve tanji ozonski omotač i sve jače UVA i UVB zračenje ne može se dovoljno naglasiti koliko je svako izlaganje suncu rizično. Postavlja se pitanje - kako uskladiti ovu spoznaju sa željom za preplanulom tamnom puti koju unatoč tim spoznajama i dalje priželjkujemo.

Sunčanja se ne kanimo odreći, ali se suncu moramo izlagati pametno i s kožom pomno pripremljenom za sunčanje. Pomoć na sreću imamo u novom tretmanu za tijelo, tretmanu vodenim ljiljanom.

Kao što taj nježan cvijetak odolijeva sunčevim zrakama jer leži na vodi koja ga hladi, tako možete i vi uživati u tretmanu koji će sniziti temperaturu tijela, vratiti izgubljenu vlagu, ublažiti bol izazvanu prekomjernim izlaganjem suncu...

Uz lopoč koji je osnovna supstanca tretmana nalazi se i zeleni čaj s visokim postotkom vitamina C i E, te flavanoidima koji se koriste u procesu usporavanja starenja kože.

Zeleni čaj sadrži oko 300 različitih supstanci čiji kemijski sastav ljekovito djeluje na kožu tijela. Kamilica je još jedna supstanca koja se nalazi u tretmanu s vodenim ljiljanom, koja ublažava crvenilo. Nazivana je cvijetom boga sunca.

Blagotvornost kamilice i aloe vere

Azulen kao najaktivnija supstanca kamilice oduvijek se koristila u liječenju opeklina. Tretman vodenim ljiljanom sve je popularniji u wellness centrima i sve omiljeniji među ljubiteljima sunčanja jer svojom trenutnim i intenzivnim djelovanjem ublažava posljedice prekomjernog sunčanja, a zadnja istraživanja su pokazala da proizvodi koji sadrže C i E vitamin zajedno pružaju maksimalnu „foto" zaštitu kože.

Što se tiče kože lica, OXY VITAL tretman lica daleko je najbolja prirodna „energetska bomba" za traumatiziranu kožu. Aloe vera s esencijalnim polisaharidima koji su u funkciji dirigenta bioloških aktivnosti različitih molekula, bogata je aminokiselinama tzv. ljekovitim flasterima.

Aloe vera smanjuje širenje krvnih žila, ublažava bol, upalne procese i stimulira fibroplaste na proizvodnju kolagena i elastina. Oksigenacijom istinski se aktivira stanica za bolju iskoristivost kisika. Odličan tretman nakon uporabe lasera, dermoabrazije, bilo kojeg procesa koji traumatizira kožu - pa tako i prekomjernog izlaganja suncu.

Beauty Institut Alla Via
Selska 3/2
tel: 01/3768-786
mob: 099/7676-820
www.studio-institut.com

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.