Luksuzna gastronomska delicija preselila se i u svijet ljepote. Kavijar je, naime, poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože lica, a prikladan je za svaki tip kože kojoj je  potrebna revitalizacija te kojoj nedostaje vlage i minerala

pevonia botanica, kavijar

Nemilosrdan proces starenja, agresivni utjecaji okoline, otrovi, slobodni radikali i stres postepeno, iz dana u dan, narušavaju zdrav i mladalački izgled kože. Naravno, suvremena kozmetologija na raspolaganje vam stavlja niz neinvazivnih modernih tretmana koji koži lako vraćaju vitalnost i blistavost.

Tretman za koji se u posljednje vrijeme odlučuje sve više žena - zbog njegove ugode i učinkovitosti - jest tretman kavijarom. Kavijar, novi omiljeni trend u industriji ljepote, popularan među svim ljubiteljima dobrih rezultata, međutim,  nije ostao samo privilegija bogatih, nego je u vrhunskim Spa centrima postao standardni tretman za pomlađivanje kože lica, ruku i stopala, koji su si spremne priuštiti sve žene i muškarci koji drže do sebe.

pevonia botanica, myoxy caviar

Zašto je kavijar tako dobar za kožu? Kavijar je poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože lica, a prikladan je za svaki tip kože kojoj je  potrebna revitalizacija te kojoj nedostaje vlage i minerala. Istraživanja su pokazala da je stanična struktura kavijara vrlo slična staničnoj strukturi ljudske kože. Sadrži visoke razine lipida, vlage i proteina koji pružaju intenzivnu njegu i pomažu u  regeneraciji stanica kože.

Koja se kozmetika koristi prilikom tretmana? Raskošan anti-age tretman PEVONIE BOTANICE, Myoxy-Caviar, s ekstraktima kavijara i bisera te revolucionarnom kombinacijom morskih ekstrakta, udruženim u inovativnoj tvari Escutox (prirodni BOTOX), povećava elastičnost kože, opskrbljuje je kisikom i obilno je hrani. Brine se da vaš izgled opet postane mladenački jer vidljivo smanjuje bore i mimičke linije.

Endermo Studio Institut
Zamenhoffova 22, Zagreb
tel. 01 3768786; mob. 099 360 5050
www.studio-institut.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.