Zajedno s Vichyjem slavimo njegovu bogatu povijest i darujemo vam Vichy pakete koji sadrže mini proizvode za čišćenje, njegu i make up, i to u trendi kutijama, oslikanima romantičnim vintage motivima, koje će sigurno ostati predivan detalj u vašim domovima i nakon što potrošite proizvode

vichy vintage

Tri čitateljice koje dobivaju prekrasne pakete u Vichy vintage kutijama, su:

ANITA BRUJIć, ZAGREB

IVANA ČABRAJA, ZAGREB

ANKICA EMANOVIĆ, OPRISAVCI

Dr. Haller kozmetičkoj je njezi kože pristupio je s medicinskom preciznošću, što je u ono doba značilo pravu revoluciju. Ideja za osmišljavanje linije Vichy rodila mu se prilikom upoznavanja izuzetno ljekovitih učinaka Lukasove termalne vode, koja je i danas baza svih Vichyjevih proizvoda. Posebnost te vode je u visokom sadržaju minerala, koji umiruju kožu, iscjeljuju je i daju joj nenadmašan izgled potpune ljepote. Prvi slogan marke Vichy stoga je i bio „Source de beaute" („Izvor ljepote").

Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda, a danas je to jedan od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože marke Vichy. To je 100% čista i prirodna voda, koju znanost ne može imitirati, a saveznica je svih vrsta kože, pa i one najosjetljivije.

Njenu je čudotvornost dr. Haller zatim oplemenio svojim znanstvenim dostignućima i tako osmislio najučinkovitije proizvode svog vremena. Prvi je također opisao različite tipove kože te učinkovitost i prilagođenost proizvoda, u odnosu na potrebe i tip kože, što je i danas osnovna ideja vodilja marke Vichy.

Ako Vichy paket ne osvojite kod nas čeka vas prilikom kupnje odabrane Vichy njege za LICE (vrijednosti iznad 150 kn). Na dar dobivate VICHY 1931 LIMITED EDITION kutiju koja sadrži mini rutinu: PURETE THERMALE Solution Micelaire (30 ml), NUTRIEXTRA kremu (15 ml) i AERA TEINT krem puder (1 ml). Na raspolaganju su 4 nijanse boje i vintage motivi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.