Dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza iz Zagreba, predstavila je inovativnu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na potpuno prirodan način

poliklinika sinteza, anr metoda

Nataša Janjić, Stribor Marković i Jeannette Gjurić

ANR ili Absolutely natural rejuvenation je nova usluga u Poliklinici Sinteza, koja pomoću biorezonance, PRP tretmana i ekskluzivne, organske kozmetičke linije Dr. Stribor na 100% prirodan način pomlađuje kožu i postiže dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože lica.

Ova metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na 100% prirodan način. Tretman je namijenjen umornoj i suhoj koži koja je izgubila elastičnost i svima koji žele usporiti proces starenja, a izvrsni rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože.

Tretirati se mogu cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva.

poliklinika sinteza, anr metoda

Uršula Tolj i Jeannette Gjurić

"Pri tretmanu se koristimo vrhunskim BICOM aparatom za biorezonancu, koji na tonik za lice prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože putem specijalnih elektroda. Najbitniji dio tretmana je pomlađivanje vlastitom plazmom PRP (Platelet Rich Plasma). Na taj način koži lica vraća se vitalnost te ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa.", otkrila nam je Dr. Jeannette Gjurić, direktorica Poliklinike Sinteza.

"Upustili smo se u zajednički projekt u kojem smo pokazali kako kombinacija komplementarne medicine i najnovijih estetskih anti-aging tretmana može dati izvrsne rezultate u pomlađivanju i regeneraciji kože lica.", rekao nam je dr. Stribor Marković, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih stručnjaka na polju fitoterapije i aromaterapije u Hrvatskoj, a i šire.

Dugotrajni učinak ANR metode osigurava se svakodnevnom primjenom tonika Zlato&ruža, Dr. Stribor kozmetike, koji je spoj esencijalne ružine vode i koloidnog zlata. Sto posto prirodni proizvodi za njegu kože Dr. Stribor plod su suradnje Dr. Markovića s Ljekarnama Zagrebačke županije.

poliklinika sinteza, anr metoda

Nataša Janjić

ANR usluga u Poliklinici Sinteza, Folnegovićeva 1/c u Zagrebu, je dostupna odmah, potrebno je samo rezervirati termin na telefon +385 (0)1 5005 970.

Proizvodi Tonik Zlato&ruža, Dr. Stribor kozmetike, dostupni su u ljekarnama diljem Hrvatske ili online, na stranicama Dr. Stribor kozmetike.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.