Ove je godine službeni partner Pariškog tjedna mode u sferi frizura bio L'Oréal Professionnel koji je na pariške piste donio niz čarobnih novih trendova u kosi - i to od sasvim jednostavnih i bezvremenskih pa do vrlo sofisticiranih i inspiriranih trenutkom

anthony vaccarello, l'oreal professionnel

Posvemašnja jednostavnost i ženstvenost osjećala se u frizurama na reviji Anthonyja Vaccarella - ekipa L'Oréal Professionnela za Vaccarellovu je reviju složila niz jednostavnih podignutih frizura - u lagani rep ili punđu. Anthony Turner pri izradi frizura koristio je Fresh Dust Techni.art L'Oréal Professionnela za sexy, punky punđe i repiće, koje prizivaju urbani, mladenački look.

alexis mabille, l'oreal professionnel

Odile Gilbert je za reviju Alexis Mabille zamislila glatke, ravne, sjajne frizure sa senzualnim dodatkom satenskih vrpci. Kosa je zalizana i izravnana do krajnosti uz pomoć nove tehnike Steampod te skupljena u rep - cijela ili djelomično. Rezultat je stroga, ali ženstvena avangarda. 

manish arora, L'oreal professionnel

Cyril Laloue je za reviju Manisha Arore osmislio raskošne lokne u donjem dijelu, inspiriran zlatnim dobom Hollywooda. Koristio je Pure Texture Nude Touch L'Oréal Professionnela za volumen i bogatsvo uvojaka. 

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
l'oreal professionnel logo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.