Potaknuti vašim velikim interesom za Biotherm citrusno mlijeko za tijelo odlučili smo vam darovati 10 ekskluzivnih Biotherm Winterproof setova! Naime, u Biotherm kozmetičkim torbicama dobit ćete na poklon 5 najvažnijih proizvoda za njegu kože zimi, a među njima i slavni Biothermov bestseler - Biotherm mlijeko za tijelo s mirisom naranče

biotherm winterproof set

Deset čitateljica koje od Biotherma i portala Femina.hr dobivaju Biotherm Winterproof setove (koji uključuju Biotherm kozmetičku torbicu s 5 najvažnijih Biotherm proizvoda za njegu kože zimi), su:

MARIJANA OROZ, ZAGREB

NEVENKA KUTEROVAC, KARLOVAC

JOSIPA PICHLER, OSIJEK

IVA CIRKVENEC, NOVIGRAD PODRAVSKI

VIOLETA LIOVIć, ZAGREB

ANA MATKOVIć, ČEPIN

NEVIA KORPAR, ZAGREB

TINA SLADOLJEV, VODICE

ANABELA KOLARIć, KOZARAC

JASMINA MUJKANOVIC, ZAGREB

Hladno je vrijeme jedan od najvećih neprijatelja kože - hladnoća isušuje površinu kože i ubrzava proces starenja. Oslabljena i osjetljivija, koža gubi elastičnost, postaje suha i gruba na dodir, te sklonija iritacijama. Hidrolipidni zaštitni film oštećen je, produkcija sebuma je smanjena, pa koža ostaje nedovoljno zaštićena. Stoga je potrebno odjećom "zaštititi" kožu od hladnoće, ali i nahraniti je kako bi sačuvala gipkost i svježinu.

Stručnjaci za hidrataciju iz Biotherma znaju kako zaustaviti neugodan osjećaj zatezanja - formule svih proizvoda koji se nalaze u Biotherm Winterproof setu posebno su kreirane kako bi sačuvale ljepotu i mekoću kože tijekom cijele zime, čak i u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući kombinaciji specifičnih sastojaka, čistog termalnog planktona i drugih prirodnih sastojaka, ovi proizvodi savršeno su primjereni za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu.

Biotherm Winterproof set sadrži 5 esencijalnih Biotherm proizvoda za njegu i zaštitu kože zimi, u formatu dostatnom za produženi vikend, pa i nešto dulje putovanje:

Aquasource 15 ml - gel-krema za 24satnu intenzivnu hidrataciju lica

Biocils 30 ml - losion za skidanje šminke

Lait de douche 20 ml - mlijeko za tuširanje

Lait corporel 30 ml - mlijeko za tijelo s mirisom naranče

Biomains 20 ml - krema za ruke

Biotherm Winterproof set dostupan je u bolje opskrbljenim parfumerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.