Najbolja njega dolazi iz prirode. Sam izvor života, sjemenka, sadrži i do 30 puta više hranjivih sastojaka nego odrasla biljka. Hranjive sjemenke već odavno se koriste u ishrani kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, ali svoju su primjenu našle i u njezi kože

avon nutraeffects

Objavljujemo tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj kompletan paket Avon NutraEffects njege - Hydration, Balance i Radiance (u paketu su dnevna i noćna krema, pjena za čišćenje lica i osvježavajući tonik za lice).

avon nutraeffects

Avon NutraEffects Hydration

avon nutraeffects

Avon NutraEffects Balance

avon nutraeffects

Avon NutraEffects Radiance

avon nutraeffects

Avon NutraEffects čistači za lice

Kada vam paket stigne na kućnu adresu, isprobajte ga i pošaljite nam svoje recenzije na mail: info@femina.hr. Recenzije ćemo objaviti u posebno članku! Dobitnice su:

VALENTINA JURAKIć, OGULIN

KSENIJA VEKIć, ZADAR

DRAGICA NEVžALA, ZAGREB

Nakon više godina istraživanja i razvoja u laboratorijama u Suffernu, New York, Avon i opet pronalazi put na sve zahtjevnijem tržištu te izlazi s najnovijom inovacijom u njezi kože: aktivnim kompleksom na bazi sjemenki. Avon demonstrira snagu sjemenki u svojoj novoj NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. Ovi su proizvodi 100% testirani na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila.

avon nutraeffects

NutraEffects linija uključuje šest kolekcija, a svaka od njih u sebi sadrži specijalno odabrane sjemenke za specifične potrebe određenog tipa kože. Nutra Effects linija pomaže vraćanje mladolikog izgleda i tonusa kože, osigurava besprijekornu hidrataciju koja će održavati optimalnu vlažnost kože već od prvog dana korištenja.

Chia sjemenke, osim što su bogat izvor minerala, vitamina i dragocjenih omega-3 kiselina, mogu upiti i do 12 puta veću količinu vodeod svoje težine čime osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i optimalnu vlažnost kože. Aktivni kompleks na bazi chia sjemenki nalazi se u linijama Hydrating i Balance.

Sjemenke nara predstavljaju bogat izvor antioksidanata, minerala i vitamina C i pomaže usporavanju procesa starenja kože, vraćajući joj izgubljenu elastičnost i pomažu kod smanjenja bora. Aktivni kompleks na bazi sjemenki nara sadržan je u kremama linija Ageless i Ageless Advanced.

Kreme linije Radiance sadrže aktivni kompleks na bazi sjemenki jednog od najljepših egzotičnih cvjetova, cvijeta Rajska ptica. Sjemenke Rajske ptice ujednačavaju ton kože te brišu umor i vraćaju blistav sjaj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.