Kenzo Takada potaknut će inspiraciju i probuditi maštu novom očaravajućom mirisnom kolekcijom, dizajniranom ekskluzivno za Avon. Avon LIFE by Kenzo Takada daje obećanje To Live Life Beautifully (živjeti život prekrasno) te utjelovljujuje nepokolebljivu pozitivnost iz srca Kenzove osobnosti

kenzo takada i avon

Japanac Kenzo Takada osnovao je svoju luksuznu modnu kuću u Parizu 1970. godine i postao prvim japanskim modnim brendom u povijesti sa sjedištem u Parizu. Poznat je po kreiranju inovativnih stilova, po drugačijem pristupu i promišljanju mode i umjetnosti. Ističe se svojim popularnim mirisima koji u sebi sjedinjuju najbolje elemente Istoka i Zapada. Njegovi avangardni lookovi učinili su Kenzo kolekcije voljenim od strane najpoznatijih zvijezda. Kenzo Takada u svom dizajnu naglašava ljepotu i pozitivnost – svoju osobnu mantru koja se slaže i s glavnom Avonovom porukom: #viseodljepote.

U prvoj fazi suradnje, Kenzo Takada potaknut će inspiraciju i probuditi maštu novom očaravajućom mirisnom kolekcijom, dizajniranom ekskluzivno za Avon. Avon LIFE by Kenzo Takada daje obećanje To Live Life Beautifully (živjeti život prekrasno) i utjelovljujuje nepokolebljivu pozitivnost iz srca Kenzove osobnosti. Mirisna linija uključuje miris za žene i miris za muškarce, a u Hrvatskoj će biti dostupna od rujna ove godine.

"Iako sam i ranije kreirao premium mirise, želio sam ostvariti saradnju s Avonom kako bih stvorio kolekciju dostupnu ženama širom svijeta." kaže Kenzo Takada. "Moje iskustvo s Avonovim timom je zaista nevjerojatno. Zahvaljujući njihovoj strasti, pozitivnosti i energiji, stvorili smo vječnu i prepoznatljivu mirisnu kolekciju koja otkriva veličinu i snagu života, donosi ljepotu i pozitivnost. Oduševljen sam konačnim rezultatom."

"Kenzo Takada je istinski vizionar i strastveni profesionalac." rekao je Fernando Acosta, globalni Izvršni potpredsjednik i direktor marketinga u Avonu. "Njegova vizija je jedinstvena, a njegov optimizam i smisao za ljepotu su stvarno slični svemu onome što Avon predstavlja. Ponosni smo na ovo partnerstvo i s velikim nestrpljenjem čekamo i naše sljedeće zajedničke korake."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.