Za nadolazeću jesen, kreativni direktor Dior make-upa, Peter Philips, kreirao je bogatu paletu proizvoda sa zavodljivim metalik sjajem i kontrastnom igrom svjetla i sjene. Raskošne teksture, odvažne nijanse i drski metalik efekt, ono su što Dior make-up ove godine čini jednim od najposebnijih među beauty trendovima

dior jesen 2017 make up

Sofisticirane nijanse u metalik tonovima, prekrasne teksture i čarobna pakiranja - sve to ove godine čini Dior predvodnikom beauty i make-up trendova. Kreativni direktor Dior make-upa, Peter Philips, donosi odvažnu, fatalnu i zavodljivu paletu, koju će posebno obožavati ljubiteljice upečatljivog make upa.

dior jesen 2017 make up

dior jesen 2017 make up

Metalizer Eyes&Lips, inovativni hibridni proizvod iz Diora, spaja multifunkcionalno sjajilo za usne i sjenilo za oči snažnih pigmenata. Paleta 5 Couleurs donosi sjenila u pet svjetlucavih umjetničkih jesenskih tonova za odvažan make-up na očima, koji će zaokružiti maskara za obrve Diorshow Bold Brow te Diorshow Pro Liner, olovka za oči u dubokoj boji crnog vina.

dior jesen 2017 make up

dior jesen 2017 make up

dior jesen 2017 make up

dior jesen 2017 make up

Diorblush Colour & Light je inovativan multifunkcionalan stick za blendanje, konturiranje i posvjetljivanje, koji daje licu skulpturalni look, uz pretapanje nevjerojatnih nijansi, s perlastim efektom. Rouge Dior, ruž za usne, te Dior Vernis, lak za nokte, svojim će sofisticiranim sjajnim metalnim tonovima zaokružiti ovaj odvažan jesenski look.

Cijene:

Metalizer Eyes & Lips: 182 kn
Dior 5 Couleurs Palette: 456 kn
Diorblush Colour & Light Stick: 360 kn
Rouge Dior: 280 kn
Dior Vernis: 203 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.