Kada je riječ o licu, područje oko očiju privlači najveću pažnju i na njemu se najviše odražavaju znakovi starenja. Stoga ova zona zahtijeva posebnu anti-aging njegu. Biothermovi su bilozi osmislili rješenje po mjeri za uklanjanje znakova starenja na spomenutom području: BLUE THERAPY EYE

biotherm blue therapy eye

Tri čitateljice koje od Biotherma i Femine.hr na poklon dobivaju novi beauty must-have – okoloočnu kremu Biotherm Blue Therapy Eye, su:

IVANA ŠUĆUR, ZAGREB

PAULA BABIć, PULA

MARGARETA MIHALIC, ČAKOVEC

Biotherm po prvi puta proširuje definiciju zone oko očiju pomoću triaktiv tehnologije koja donosi posebnu, unaprjeđenu formulu za uklanjanje podočnjaka i borbu protiv šest znakova starenja vidljivih u području oko očiju i šire. Primijenivši stručno znanje u borbi protiv bora, učvršćivanju kože i uklanjanju tamnih mrlja na zonu oko očiju, Biotherm je proizvod BLUE THERAPY EYE obogatio spojem aktivnih tvari dobivenih iz vodenih oblika života, a rezultati korištenja potkrjepljuju nalaze našeg revolucionarnog istraživanja prema kojima se 80% znakova starenja može vidno ukloniti.

Tehnologija Blue Therapy Eye temelji se na regenerativnim svojstvima ekstrakta Aphanizomenon flos-aquae (AFA), dobivenog iz plavo-zelene alge koja obitava u jednom od najčišćih jezera na svijetu - Upper Klamath Lake u Oregonu. Kombiniran je s ekstraktom zlatne makro-alge Laminaria ochroleuca koja odolijeva neverama Keltskog mora, a poznata je po restrukturirajućim svojstvima.

Usto, Biothermov zaštićeni sastojak, ekstrakt čistog termalnog planktona iz mineralima bogatih termalnih izvora francuskih Pirineja, još više doprinosi ovom spoju zahvaljujući svojstvima koja jačaju i hrane kožu.

Trima sastojcima koji potiču iz vodenih izvora dodali smo i kombinaciju spojeva s izuzetnim učinkom na područje oko očiju: četiri spoja (flavonoid, aminokiselina i dva peptida) koji pomažu pri smanjenju podočnjaka potičući uklanjanje pigmenata.

Biotherm Blue Therapy Eye je raskošne i hranjive teksture koja se stapa s kožom i prilagođena je nježnoj i tankoj koži područja oko očiju. Ugodna je i osvježavajuća, bez ljepljivog osjećaja, a njezin mat finiš osigurava izvrsnu pripremu kože za nanošenje šminke.

Cijena: 310 kn

Biotherm pratite na: Biotherm Facebook Fan Page

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.