Ravna, zalizana, zaglađena, sjajna kosa uvijek je bila prekrasan detalj na ženi, a ako je pritom zdrava i meka poput svile svatko će se okrenuti za vama! Ove jeseni, volumen u kosi, veliki valovi, uvojci i kovrče pomalo su out (naravno, nosite ih ako ih volite i, dakako, ako vam je kosa kovrčava). No što se trendova tiče – IN je – ravno, dugačko i zalizano!

ravna kosa

Emilia Clarke, Kendall Jenner i Sandra Bullock

Ravnu kosu možemo dobiti feniranjem, peglanjem kose ili kemijskim trajnim ravnanjem kose. Kako biste kosu održali zdravom i ravnom morate je tretirati kvalitetnim preparatima koji pune i zaglađuju kutikulu vlasi. Za to u salonu imamo jedan odličan inovativan tretman - PROFIBER RE-CREATE, čija molekula APTYL100 ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose.

ravna kosa

Jessica Alba i Jessica Biel

Ovaj je tretman dostupan samo u L'Oréal Professionnel ovlaštenim salonima. Rezultat je ravna, zaglađena, sjajna kosa te vrhovi koji djeluju kao da je tek pošišana. Ako se odlučite na peglanje kose, ono zaglađuje kosu i daje kosi sjaj, ali samo privremeno, dok je dugotrajno oštećuje i isušuje. Zato uvijek na kosu treba najprije umasirati preparat koji štiti od topline njene dužine i vrhove. Za to postoji tzv. Steam Pod – prva pegla za kosu koja ne oštećuje kosu, nego je njeguje. Upravo Steam Pod preporučamo svim klijenticama koje žele ravnu sjajnu i zaglađenu kosu. A ako poželite zalizanu kosu zalizuje se pomoću stylinga i preparata za styling, i to u kojem god smjeru želite.

ravna kosa

Cijene:
Od 60-120 kn
Trajno ravnanje: 370- 620 kn

elf hair

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair 

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.