Tijekom dugogodišnjeg rada u vlastitom salonu, kao i na brojnim televizijskim projektima i profesionalnim kampanja, Anamarija Uroić, vlasnica frizerskog salona Raptur, vodila se jasnom filozofijom – istaknuti individualnost i prilagoditi trendove osobi, a ne osobu trendovima. Takva je i njezina prva kampanja, u kojoj donosi četiri looka za žene koje se ne boje svoje snage i posebnosti

kosa proljece 2012, raptur hair

Svi smo se našli barem jednom u situaciji da smo šećući gradom na trenutak zastali vidjevši curu prekrasne kose, koju ne poznajemo, ali znamo da joj frizura savršeno odgovara. Jednako tako, poznat nam je onaj neugodan osjećaj kada nas prijateljica pita za mišljenje nakon što je drastično promijenila frizuru, koja joj jednostavno ne stoji. Kako znamo koja je frizura za nas? Kako možemo znati što nam najbolje pristaje? Tim pitanjima se poznata hair stilistica Anamarija Uroić, vlasnica frizerskog salona Raptur, bavi  godinama uljepšavajući svoje klijentice. Odavno je prepoznala da svaki novi trend ne može odgovarati svakoj klijentici. Upravo individualnost je ono što bi nas trebalo krasiti i usrećiti, umjesto da se pokušamo prilagoditi nečemu što nam je nametnuto. Tu filozofiju osobnog zadovoljstva, koja nas čini posebnima, svakim danom pretače u svoj rad. Tijekom dugogodišnjeg rada u vlastitom salonu, kao i na brojnim televizijskim projektima i profesionalnim kampanja, upoznala je svoj dream team s kojim nam želi predočiti svoju viziju u obliku prve samostalne kampanje.

kosa proljece 2012, raptur hair

"Moje dvije divne klijentice i prvenstveno prijateljice, Dajana i Suzana, kao modeli, savršeno su uprizorile sve ono što u salonu Raptur radimo i stvaramo. Divne frizure i još divnija prijateljstva. Moj najdraži dizajnerski dvojac Mateyaneira stavio je točku na i svojim jedinstvenim odjevnim komadima, dok je super talentirana Jelena Balić svojim profesionalnom okom sve naše želje pretočila u prekrasne fotografije”, kaže Anamarija.

frizerski salon raptur frizure

Dajana Pajkić, jedna od omiljenih i najuspješnijih domaćih make up artista, i Suzana Horvat, hrvatska manekenka s bogatom inozemnom karijerom koja više od  17 godina radi za velike svjetske moderne agencije, dva su poznata lica kampanje za koje je Anamarija kreirala više različitih frizura. Svakoj je prilagodila određeni look i na taj način preko kose naglasila dijelove  njihova karaktera. Kroz sva četiri looka proteže se uvijek jasna Raptur filozofija kako kosa mora biti zdrava, pravilno njegovana i sjajna.

frizeski salon raptur frizure trendovi

Big hair look stavlja naglasak na volumen kose, koji budi zaigranost i lepršavost, a opet s druge strane ženstvenost i odvažnost; everyday hair izgled pristaje svima te je idealan u prilikama kada ne želite puno razmišljati, a opet imati cool look; dok je mermaid hair najbolji izbor ako vam je dosta običnih i klasičnih valova. Neovisno o tome želite li jači ili laganiji efekt, ovo je frizura s kojom ćete zasigurno biti primijećene. Ako ste pak spremne na mali odmak od svakodnevnog, wet hair izgled je frizura za vas, samosvjesnu ženu koja žele dodatno naglasiti svoj seksepil.

frizeski salon raptur frizure trendovi

Za koju god frizuru se odlučili, imajte na umu da je ona dio vašeg stila i karaktera, vaš produžetak. Uživajte u lijepoj i njegovanoj kosi. Budite svoje, slobodne i odvažne.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.