Svjetski poznati kozmetički brand za njegu lica Paula's Choice od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Za ovaj inovativan brand zaslužna je Paula Begoun, utemeljiteljica i inovativna snaga kozmetičke linije za njegu kože

paulas choice

Paula Begoun, spasiteljica naše kože, u SAD-u je poznata pod imenom »Cosmetic Cop«, tj. policajka za kozmetiku. Zahvaljujući svome radu postala je nacionalno priznata stručnjakinja za kozmetičku industriju koja zastupa stranu potrošača te je više puta nastupila na CNN-u i televizijskim emisijama poput Oprah Show, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View te Dr. Oz.

Paulin poziv počeo je kada je čitajući popis sastojaka proizvoda za njegu kože koji je koristila saznala da on sadrži aceton. Upisala je fakultet i radila kao vizažistica. S obzirom da joj ništa od postojećih proizvoda nije pomoglo poboljšati stanje njene kože, odlučila je posvetiti se istraživanju i educiranju o njezi kože u knjižnici medicinskog fakulteta, sve dok nije uspjela osmisliti rutinu koja joj je u potpunosti promijenila kožu. Nakon toliko godina muke, odlučila je poduzeti sve što je u njenoj moći kako bi pomogla drugima da izbjegnu isto iskustvo. Tako je počela pisati knjige i pojavljivati se na televiziji objašnjavajući publici koji su proizvodi za njegu kože doista djelotvorni. Na traženje tisuća čitatelja,1995. godine odlučila se iskoristiti godine istraživanja i stvoriti vlastitu liniju proizvoda za njegu kože, Paula's Choice, upotrebljavajući samo provjerene sastojke koji vašu kožu zaista čine mlađom, blistavom, bez bora i akni! Proizvodi Paula's Choice su dokazano učinkoviti u borbi protiv akni, bora, rozaceje, osjetljive kože, oštećenja od sunca.

paulas choice

Paula's Choice u svijetu slovi za kozmetiku koja koži daje ono što joj je potrebno. Iz široke palate sastojaka možemo izdvojiti moćne antioksidanse, poput retinola, vitamina C i hijaluronske kiseline te proizvoda za regeneraciju kože s alfa i beta hijaluronskom kiselinom u potrebnoj koncentraciji. Proizvodi za njegu kože Paula's Choice sadrže samo sastojke vrhunske recepture, temeljene na pouzdanim i publiciranim istraživanjima o njezi kože. Paula's Choice proizvodima ne dodaje nepotrebne sastojke, poput umjetnih mirisa i boja, koji škode vašoj koži.

Sve proizvode Paula's Choice možete pronaći na: www.paulaschoice.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.