Provjerite koga čeka poseban poklon Biotherma - jedan od najslavnijih proizvoda u sferi anti-age njege koji je osvojio milijune žena diljem svijeta! Biotherm Skin Vivo, reverzibilna anti-age dnevna njega s čistim termalnim planktonom koži vraća 10 godina mladosti u samo 4 tjedna!

biotherm skin vivo

Sedam čitateljica koje od Biotherma i portala Femina.hr dobivaju ekskluzivan poklon - jedan od Biothermovim bestselera - Skin Vivo - dnevnu reverzibilnu anti-age njegu s čistim termalnim planktonom i tzv. Reverserol SV-om, su:

ANA TOPIć, ZAGREB

MIHAELA KATIć, MOKOšICA

PAVICA FUNARIć, SLAVONSKI BROD

NARCISA TKALčIć, ŠTEFANJE

VIKTORIJA DRAGOSAVLJEVIć, ZAPREšIć

DRENKA BENZON, SPLIT

SANDA GAKOVIć, PULA

Od 1952. naovamo, stručnjaci Biotherma posvećeni su proučavanju kože i njenim prirodnim staničnim mehanizmima. Upravo je čisti termalni plankton, iznimno aktivan sastojak, dugo bio u središtu pažnje istraživačkih napora znanstvenika iz Biotherma. Ovaj mikroorganizam prvi se puta pojavio na Zemlji prije tri milijarde godina, u samom srcu termalnih izvora. Kako je znanost napredovala, tako su se počele pokazivati i sve veće blagodati čistog termalnog planktona za kožu, tj. na vidjelo su izašla njegova nevjerojatna anti-age svojstva za kožu.

Godine 2006. Biothermov tim biologa, u suradnji s grupom stručnjaka Sveučilišta Stanford u Kaliforniji, pokazao je kako čisti termalni plankton ima kapacitet stimuliranja tzv. MnSOD gena, enzima koji je ključ mladenačke kože i koja ima utjecaj na staničnu dugovječnost u živim organizmima. Temeljem ovih detaljnih istraživanja, Biotherm je ušao u novu eru u njezi kože i stvorio Skin Vivo, prvu reverzibilnu anti-age njegu kože s velikim dozama čistog termalnog planktona i tzv. Reverserol SV-a, koji imaju sposobnost pomladiti kožu kroz vitalni impuls gena i obrane DNK.

biotherm skin vivo

Skin Vivo je proizvod koji je naprosto nastao kao logična posljedica sistematičnih istraživanja koje je Biotherm započeo kada je osnovan i to s ciljem - istraživati, razumjeti i stimulirati stanični mehanizam kože i poduzeti mjere na izvoru uzroka starenja, a ne utjecati samo na posljedice starenja.

Reverzibilna dnevna njega Skin Vivo deaktivira starenje i vidljivo pomlađuje kožu poticanjem ponovnog rađanja novih stanica. Po prvi puta, ovaj jedinstveni, patentirani spoj čistog termalnog planktona i Reverserol SV-a, dva ultra-snažna aktivna sastojka prirodnog porijekla, radi na:

- obrani DNA i popravljanju njenih mikro-promjena izazvanih starenjem 
- poticanju aktivnosti u genima

Vraćaju se karakteristike mlade kože i ona se transformira unutar nekoliko dana. Skin Vivo je sasvim novi tip anti-age njege kojoj zadatak nije samo tretirati bore, već suzbijati uzork starenja kože u samom srcu staničnog života.

Posebno nevjerojatna je nježna i ugodna tekstura dnevne njege Skin Vivo - čista, delikatna i blaga, ta tekstura prizvat će iskustvo povratka u mladost. Baršunasta i kremasta, vratit će vašoj koži osjećaj mladosti.

Nanesite na čisto lice, kao uobičajenu dnevnu njegu. Pogodna je i kao podloga za make-up. I ne zaboravite, starenje kože počinje već nakon 25-e godine i zato s njegom počnite na vrijeme!

Cijena: 580,00 kn

Priču o Biotherm Skin Vivu pogledajte na videu:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.