Adventski je kalendar relativno nova pojava u božićnoj tradiciji. Nastao je 1904. godine u jednim njemačkim novinama te tako postao nezaobilazan dio zimskih blagdana kojem se vesele i mladi i stari. Adventski kalendari obično u kućicama skrivaju iznenađenja i počinju od 1. prosinca i sadrže 24 poklona

lerbolario adventski kalendar 2019

Iako smo odrasli, i dalje volimo taj osjećaj uzbuđenja i radosti koje nam je donosio adventski kalendar, ali smo iznenađenja skrivena iza kućice zamijenili s onim mirisnima. I to kakvim mirisnim iznenađenjima!

lerbolario adventski kalendar 2019

L'Erbolario je s velikom radošću pripremio najbolji adventski kalendar za sve ljubitelje prirodne kozmetike i dostupan je u svim bolje opremljenim ljekarnama. U njemu ćete pronaći pomno odabrane proizvode iz mirisnih linija za žene i muškarce, skrivene iza čak 25 kućica označenih brojem. Po jedno iznenađenje svaki dan i to ne prije 1. prosinca! (Ako uspijete odoljeti znatiželji!) Iznenadite sebe ili dragu osobu adventskim kalendarom koji je dostupan u limitiranom izdanju i mirisna bajka može početi!

Kalendar sadrži: Dalia parfem 5ml, 3 Rosa kupka 20 ml, Papavero kupka 20ml, Dalia kupka 50 ml, Fior di Salina kupka 20 ml, Iris kupka 20 ml, Assenzio sapun 25 g, Ginepro Nero sapun 25 g, Accordo Arancio sapun 25 g, 3 Rosa krema za tijelo 15 ml, Fior di Salina krema za tijelo 15 ml, Iris krema za tijelo 15 ml, Assenzio krema za tijelo 15 ml, Ples cvjetova krema za tijelo 15 ml, Papavero krema za tijelo 15 ml, Dalia krema za tijelo 20 ml, Šampon Luce Volume 20 ml, Krema za ruke i nokte 10 ml, Krema za ruke limun 10 ml, Krema za lice s hijaluronskom kiselinom normalna i suha koža 5ml, Krema za lice s arganovim uljem 5 ml, Hidratantna krema za lice 5 ml, Piling za lice 5 ml. U 25 kućici skriva se posebno iznenađenje.

Kalendar je dostupan diljem Hrvatske u ljekarnama!

lerbolario adventski kalendar 2019

Maša Zibar i Rita Rumora

lerbolario adventski kalendar 2019

Zora Bjelousov

lerbolario adventski kalendar 2019

Ana Vladušić

lerbolario adventski kalendar 2019

Mile Butorac

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.