Kultna francuska kozmetička kuća Roger&Gallet osnovana 1862. već preko stoljeće i pol jamac je tradicije i kvalitete beauty proizvoda. Visoka kvaliteta i poseban dizajn proizvoda Roger&Gallet omogućuju dašak glamura u svakodnevnim životima korisnika parfemskih voda, legendarnih sapuna, ulja i losiona. Od sada prekrasne mirisne novitete Roger&Gallet možete naći i u ljekarnama u Hrvatskoj

roger&gallet rose imaginaire

Predstavljamo vam Roger&Gallet Rose Imaginaire - cvjetni eliksir koji veliča blistavu i baršunastu stranu ruže te na koži oslobađa bogat, elegantan i zavodljiv miris u punom cvatu. Svježa i senzualna parfemska vodica pruža nježan i tajnovit dašak ružina pupoljka.

Gornje note: talijanska šumska jagoda i sicilijanska mandarina.

Srednje note: egipatski jasmin i ljubičica s Nila.

Bazne note: indonezijski pačuli i sandalovina iz Oceanije.

Suha i mliječna slatkoća sandalovine isprepliće se s elegantnim daškom pačulija koji prirodno sadrže notu dima. Na koži se oslobađa bogati, elegantni, zavodljivi i magnetični miris ruže u punom cvatu.

Proizvodi Roger&Gallet dostupni su u ljekarnama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Rijeci - Zagreb (Farmacia City Centar One West, Farmacia Garden Mall, Farmacia Ilica 11, Farmacia Arena Centar, Kuzma i Damjan, Vlaška 69), Split (Prima Pharme Brodarice Joker, Farmacia City Centar One), Dubrovnik (Ljekarna Čelina, Put Republike 7) Rijeka (Farmacia ZTC).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.